Nine je novi džangler LoL tima Newbee

Kinezi su rešili da pomešaju karte u džungli.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Utorak, 21.03.2017.

14:11

Nine je novi džangler LoL tima Newbee
foto: Newbee

Kineska esport organizacija Newbee je dovela novog džanglera za svoj League of Legends sastav. U pitanju je mladi kineski novajlija, Nine, koji će ulogu džanglera u ekipi deliti sa Swiftom.

Swift poslednjih nedelja trpi velike kritike zbog svoje igre u LPL, te loše sinergije koju ima sa mid lejnerom ekipe Coolm, dok kada igra drugi mid lejner, Coco, Swiftove partije nisu toliko loše, tako da je dovođenje Ninea kao nove opcije rezultat traženja bolje sinergije dok igra Cool, koji je sam po sebi odličan mid lejner, ali očigledno nema igračke hemije kod njega i Swifta.

Ostaje nejasno da li će Nine odmah krenuti da igra u LPL, ili će neko vreme biti na klupi, ali je poznato da je prošle godine Swift pretio da će napustiti ekipu ako Newbee ikada dovede neku zamenu za džanglera, tako da nam ostaje da vidimo kako će stvari da se razviju.

Newbee svoj sledeći meč u LPL igra već ove subote, protiv LGD Gaming.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: