Cinkrof je novi džangler ekipe Origen

Džejkob “Cinkrof” Rokicki, bivši igrač tima španske lige ThunderX3 Baskonia, biće novi džangler ekipe Origen. On će na džanlg poziciji menjati Kima “Wisdom” Tae-vana, koji, poput celokupne ekipe Origen-a, igra veoma loše, što govori činjenica da ima jedan od najgorih KDA u ligi (KDA 1.1).

Izvor: Stefan Andrejiæ klan rur

Četvrtak, 09.03.2017.

22:12

Cinkrof je novi džangler ekipe Origen

Cinkrof se dobro pokazao u španskoj LVP ligi i sa Baskoniom zauzeo prvo mesto. Origen ove nedelje igra protiv ekipe Roccat, koja je na poslednjoj poziciji u grupi A, te bi im pobeda nad njima, olakšala put ka borbi za opstanak. Ovo će biti najvažnija nedelja za ekipu Origen, jer će se ekipa sukobiti sa 3 najlošija tima u EU LCS-u, te će pobeda nad njima biti od velikog značaja za opstanak u ligi.

Možemo se složiti da je riskantno dovesti novog igrača pred tako važne mečeve, ali ekipi Origen je ovo poslednja šansa da izbore opstanak u ligi, i možda će im upravo Cinkrof pomoći u tome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: