Adrian poslednje pojačanje za Team Liquid

Bivši igrač ekipe Phoenix 1 i ekipe Immortals, Adrian „Adrian“ Ma postao je novi član ekipe Team Liquid. On će zameniti dosadašnjeg supporta Metjua „Matt“ Elentu, ali će svoj prvi meč u novom timu odigrati tek sledeće nedelje.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 09.03.2017.

10:22

Adrian poslednje pojačanje za Team Liquid
foto: Riot Games

Adrian važi za jednog od najboljih support igrača u NA LCS-u, što govori činjenica da ima treći najbolji KDA (3.8) što se tiče support pozicije. On će zameniti Matta, koji, upravo ima najlošiji KDA (2.3) od svih supportova u ligi, te je ova odluka razumna i ispravna. Adrianov partner na bot lejnu biće vetaran Jiliang „Doublelift“ Peng, te će biti zanimljivo videti kako će njih dvojica sarađivati. Adrian je prošle godine imao sjajnu sezonu u ekipi Immortals, takođe i odličan start sa ekipom Phoenix 1, te je malo zaučuđujuće zbog čega se Adrian odlučio da iz ekipe koja je na 4. poziciji, pređe u ekipu koja se bori za opstanak. Postoje glasine da je Adrian veoma toksičan igrač i da je upravo zbog njega, Rami „Inori“ Čaragah smenjen sa džangl pozicije u timu Phoenix 1. Sa druge strane, možda je video potencijal u novoj postavci Team Liquid-a.

Čelnici Team Liquid-a, na čelu sa vlasnikom Stivom „Liquid112“ Arhančetom, ozbiljno su se posvetili rešavanju problema unutar tima. Bot lejn je bio najslabija tačka u ekipi, što sada nije slučaj. Team Liquid, sa ovom novom postavkom, po mišljenju mnogih, može vrlo lako da izvuče sezonu i uđe u plej-of. Oni će sledeći meč odigrati protiv ekipe Cloud 9, gde ćemo moći da vidimo povratak Doublelifta, dok ćemo Adriana gledati tek sledeće nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: