Doublelift novi ADC u Team Liquid

Legenda pro League of Legends scene, po mišljenju mnogih najbolji ADC Amerike, veteran Jiliang „Doublelift“ Peng potpisao je ugovor sa ekipom Team Liquid i biće njihov novi ADC do kraja ove sezone.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Sreda, 08.03.2017.

18:58

Doublelift novi ADC u Team Liquid
foto: Riot Games

Team Liquid ima ozbiljnih problema u svojoj igri, zbog čega su rešili da rekonstruišu tim u potpunosti. Čae „Piglet“ Gvang-jin prešao je sa pozicijie ADC-a na Mid lejn, dok je njegovu poziciju preuzeo Jang „Youngbin“ Jang-bin, koji se i nije baš najbolje pokazao. Piglet se sjajno prilagodio svojoj novoj poziciji, što ne važi i za Youngbin-a, koji je u većini slučajeva igrao poprilično loše i bio jedan od glavnih razloga za loš performans ekipe. Iz tog razloga, vlasnik Team Liquid-a, Stiv „Liquid112“ Arhančet, odlučio je da Youngbina zameni Doublelift-om, i time reši problem bot lejna ekipe.

Doublelift će ostati samo do kraja ove sezone u Team Liquid-u, što znači da će se vratiti u TSM sledeće sezone, tj. u Summer Splitu. Vlasnik TSM-a, Endi „Reginald“ Din prvobitno je potvrdio ovu neočekivanu vest, ali je i zatim izjavio da je ovo samo pozajmica koja bi mogla da pomogne ekipi Liquid da preživi u ligi.
foto: Riot
Youngbin je odigrao samo dva meča, i to protiv ekipe Immortals i Echo Fox-a, ali je i zbog ovog ostavio svoj fakultet i posvetio se profesionalnoj LoL sceni, da bi nakon dve nedelje bio smenjen sa pozicije ADC-a. Zbog ovoga, čuveni esports novinar ESPN-a, Džejkob Vulf izjavio je preko svog Twitter naloga, kako se saoseća sa Youngbin-om, govoreći da nema nikakvu mržnju prema Team Liquid-u, ali da je ovaj potez ipak pomalo grub. Vlasnik Liquid-a, Stiv Arhančet, odmah je izjavio kako je on bio svestan rizika, ali i da su se nagodili da plate Youngbin-u školarinu na fakuletu. Takođe, on će ostati član Team Liquid-a i primaće redovnu platu.

Ova promena će omogućiti Team Liquid-u da izbegne borbu za opstanak, ali vrlo moguće i plej of. Biće zanimljivo videti saradnju između Pigleta i Doublelifta, inače nekada najvećih rivala na ADC poziciji u NA LCS-u.

Ali, da stvari budu još zanimljivije, Stiv Arhančet izjavio je da su doveli još jednog igrača pre isteka roka, i da će nakon odobrenja Riota objaviti o kome je igraču reč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: