PSG potpisao dva nova igrača

Pariški "sveci" traže spas sezone u novim imenima za njihov League of Legends tim.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 25.02.2017.

01:35

PSG potpisao dva nova igrača
foto: PSG

Pari Sen Žermen Esports je danas objavio da će sa dva nova igrača pojačati svoj League of Legends tim. Frederik “Fraid” Simonet i Mati “WhiteKnight” Sormunen će nastupati za Parižane koji se takmiče u EU LCS Challenger Series.

Oba igrača su na rosteru navedena kao top lejneri, i biće konkurenti za poziciju startnom top lejneru Etjen “Steve” Mišelzu.

Ekipa PSG nije najbolje započela sezonu u EU Challenger Series i trenutno se nalazi na poslednjoj poziciji, sa samo jednim osvojenim bodom iz prethodna 3 meča.

Cilj organizacije je da sa pojačanjima povećaju konkurenciju za startnu poziciju u timu, u nadi da će to dati bolje rezultate kako bi izbegli zonu ispadanja.

Očekujemo uskoro više detalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: