IEM Katowice dan 1: ROX obezbedio prolazak u plej-of

Juče smo u prvom danu mečeva na IEM Katowice videli još jednu slabu predstavu Evropskih timova.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Četvrtak, 23.02.2017.

12:45

IEM Katowice dan 1: ROX obezbedio prolazak u plej-of

ROX Tigers, tim koji se trenutno nalazi na osmoj poziciji u LCK ligi, pobedio je H2k-Gaming, jednu od najboljih evropskih ekipa u BO3 serijama i kvalifikovao se za plej-of turnira iz grupe A. Druga velika nada Evrope, ekipa G2 Esports je izgubila od tima Flash Wolves. Jedini preostali evropski neporaženi tim su Unicorns of Love, koji su odneli pobedu protiv Kongdoo Monster, a već danas u 12:00 ćemo moći da gledamo njihov meč protiv ekipe Flash Wolves.

Rezultati Grupa A

Pobednička runda 1

  • ROX Tigers 1-0 M19


ROX je ubedljivo savladao M19, koji nije uspeo da uzme nijedan objektiv. MVP meča bio je mid lejner Son “Mickey” Young-min koji je imao perfektan KDA 4/0/5 sa Ekkom.
  • H2k-Gaming 1-0 Hong-Kong Esports


Hong Kong Esports, ekipa koja je na turniru zamenila EDG, pružila je veliki otpor ekipi H2k, koja je svakako bila favorit u ovom meču. H2k je odnela pobedu i prošla dalje u drugu rundu gde ih je sačekao ROX u drugoj rundi grupe A.

Pobednička runda 2
  • ROX Tigers 2-1 H2k-Gaming


Bolja kontrola objektiva širom mape je ekipi ROX Tigersa donela pobedu u prvom melu. Gwon “Sangyoon” Sang Yun je dobrom partijom sa Varusom pomogao svom timu da upiše prvu pobedu u ovoj BO3 seriji.

U drugom meču je ROX imao veliku prednost iz ranijih faza meča, ali je H2k dobro iskoristio njihove greške, što ih je odvelo u meč 3.

Bolji draft i igra tokom celog meča, ekipi ROX Tigers je donela brzu pobedu i plasman u plej-of. H2k će sledećeg protivnika sačekati u gubitničkom breketu Grupe A gde će se sastati protiv pobednika meča između M19 i Hong Kong Esports.

Ovako trenutno izgleda breket grupe A:
Grupa B

Pobednička runda 1
  • Kongdoo Monster 0-1 Unicorns of Love


Unicorns of Love su u većem delu meča bili u kontroli, ali su se pomučili dok ga nisu priveli kraju. Nakon 56 minuta smo konačno videli pobedu prve evropske ekipe protiv korejskog Kongdoo Monster.
  • G2 Esports 0-1 Flash Wolves


G2 nastavlja sa trendom loših igara na internacionalnim turnirima. Iako su bili nosioci ovog turnira, G2 je potpuno nadigran od strane Flash Wolvesa, koji su prvoplasirana ekipa u LMS ligi. Meč je završen za nešto manje od 39minuta.

Ovako izgleda breket grupe B:
Raspored za dan 2:

11:00 – Grupa B – Pobednička runda 2
  • Unicorns of Love vs Flash Wolves


14:30 – Grupa A – Gubitnička runda 1
  • M19 vs Hong Kong Esports


18:00 – Grupa B – Gubitnička runda 1
  • Kongdoo Monster vs G2 Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: