Team Liquid pravi promene u pokušaju da spase sezonu

Glavni direktor LoL ekipe Team Liquid, Stiv Arhanset, objavio je na svom Fejsbuku da će tim pokušati da iskoristi pauzu za vreme trajanja IEM Katowice turnira kako bi testirali nove igrače i rotirali pozicije između postojećih igrača.

Izvor: Bojan Nešiæ KlanRUR

Četvrtak, 23.02.2017.

10:01

Team Liquid pravi promene u pokušaju da spase sezonu
foto: Team Liquid

Po internetu već kruže glasine da će se Pigled rotirati na mid lejn, dok bi se Link ili Goldenglue oprobali na poziciji AD kerija, u nadi da će im takva rotacija doneti bolje rezultate.

Pored novosti o testiranju novih igrača i zameni pozicija u timu, menadžeri tima Arhanset i Majkl Artes prokomentarisali su i izostanak Austin “Link” Shina iz prethodnih mečeva: “Testirali smo Linka tokom skrimova i na osnovu statistike iz tih mečeva došli do zaključka da je Goldenglue bio bolji izbor za tim“.

Team Liquid se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji u NA LCS ligi sa skorom 2-8. Očekujemo da tim do kraja nedelje objavi svoj konačni roster, nakon što su izvršena sva testiranja i ispitane sve opcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: