Riot najavio Edge of Night nerf

Riotov glavni champion dizajner Andrej “Meddler” van Run, najavio je nerf za item Edge of Night u peču 7.4 ili 7.5.

Izvor: nikola saviæ Klan RUR

Nedelja, 19.02.2017.

20:32

Riot najavio Edge of Night nerf

Nakon najave itema početkom nove sezone, igračima nije bilo potrebno mnogo da nauče pravilno da ga koriste. Uz lethality buff koji smo videli u peču 7.3 i sve veću popularnost ovog itema, koji polako postaje standardan build sve većeg broja AD championa, nije čudno što je Riot odlučio da se pozabavi ovim “problemom”.

Za one koji nisu upoznati, Edge of Night se pravi iz Pickaxe, Serrated Dirk i Null-Magic Mantle i pasivno daje magic resist, attack damage, Lethality (armor penetraciju) i veći movement speed van borbe. Aktiviranje ovogpredmeta daje štit ekvivalentan pasivnom efektu Banshee Veil, što omogućava karakterima da blokiraju sledeću magiju upućenu ka njima 10 sekundi od aktiviranja, uz cooldown od 30 sekundi. Kombinacija odličnih statistika uz štit koji možete koristiti po svojoj želji čini Edge of Night pomalo i previše jakim.

Na forumu, Meddler je otkrio da će Edge of Night dobiti vrlo opravdan nerf i veruje se da ćemo to videti već u peču 7.4 ili 7.5.
“Videćemo da li ćemo moći da izvedemo Edge of Night nerf u peču 7.4, ili barem da uradimo hotfix niskog rizika istog dana kada peč 7.4 bude objavljen, ” rekao je Meddler. “Hitnost ovog problema je prilično visoka i mislimo da ne treba da sačekamo do sledećeg peča. Najverovatnije promene biće ponovno povećanje cooldowna na aktiv i smanjivanje AD bonusa koji Edge of Night daje. Sve moguće promene biće privremene do izbacivanja peča 7.5 kada ćemo odlučiti da li je drugačiji nerf bolje dugoročno rešenje”.

Imaćemo više informacija kada detalji budu otkriveni, najverovatnije sa objavljivanjem informacija za peč za 7.4, nakon završetka PBE testiranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: