KT Pawn – “rezultati će govoriti umesto mene“

Ranije ove nedelje, KT Rolster je pobedio BBQ Olivers 2-0 u svom drugom meču LCK letnje sezone 2017.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Utorak, 24.01.2017.

09:59

KT Pawn – “rezultati će govoriti umesto mene“
foto: KT Rolster

U obe partije, KT je nadigrao protivnike perfektnom lejning fazom i makro odlukama. Pawn je igrao Malzahara i Ahri i bio ključni deo crowd control koordinacije u zaključavanju protivničkog tima. Intervju koji je dao nakon meča je bio veoma zanimljiv, pa da vidimo šta je imao da kaže.

Kako se osećaš povodom današnje pobede?

Znam da su bbq Olivers tim koji je orijentisan oko mid lejna i čuo sam dobre stvari za Mzeonggu „Tempt” Kangu. Prvenstveno sam ciljao da držim korak na mid lejnu i pomognem timu da preuzme kontrolu nad makro igrom. To je bio prvenstveni plan, ali tok igre ne ispadne uvek onako kako očekujete. (smeh)

Kako to da ste vi momci bili bolje organizovani nego u prethodnom meču?

Ranije, često se dešavalo da nas neprijatelji ubijaju kada smo sami, zbog čega je ispaštala naša timska igra. Vežbali smo da izbegavamo overextendovanje i da pokrivamo jedni druge poboljšavanjem shotcall-ovanja. Posebno smo se fokusirali na slušanje međusobnih call-ova.

Vaš tim u drugom meču nije imao tenka. Sa takvim sastavom, igrači teže da stalno započinju teamfightove kako bi stekli ranu prednost, ali vi ste imali drugačiji pristup. Šta imaš da kažes o tome?

Bez tenkova, nije bilo nikoga da istrpi udarce od Jhin-ovog Curtain Call-a. Znali smo da će inicijacija od strane Jhina i njegovog ultija biti loša za nas, tako da smo se držali zajedno kao tim i neprestano primenjivali pritisak na Jhina. Bio sam iznenađen kada sam video koliko je kasno pao first blood u tom meču. Nakon hvatanja Syndre koja je bila loše pozicionirana na topu i Jhin na midu, partija se ubrzo završila. Naš Kha’Zix je bio odličan iz zaseda. Čak i nama, čini se da se partija prerano završila.

Zašto ste nastavili da banujete Taliyah-u?

Tempt je nosio prošli meć sa Taliyahom i pokazao samopouzdanje koje ima sa tim čempionom u intervjuu nakon meča. Bio je prilično zastrašujuć sa njom u trening mečevima. Mislili smo da nije vredno rizika.

Šta očekujete od vašeg narednog meča protiv Longzhu Gaming?

Bitno je dobro započeti meč. Voleo bih da nastavimo niz pobeda do kraja januara

Bilo šta što bi voleo da dodaš?

Voleo bih da zahvalim svim fanovima koji su navijali za nas.Uvek sam zahvalan ljudima iz eSport organizacija koji se brinu o nama. Neki ljudi se brinu das mo Deft, Mata i ja izgubili osećaj nakon igranja u Kini, ali ja ću rezultatima dokazati da sam se vratio kao bolji igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: