RUR eSport tim lako do pobede u Go4LoL kupu

RUR eSport tim najbolji od 128 učesnika.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

12:12

RUR eSport tim lako do pobede u Go4LoL kupu
Foto: KlanRUR

Ponosni smo da objavimo da je naš RUR eSports League of Legends tim osvojio ovonedeljni Go4LoL kup, i to drugi put u tri nedelje. Momci iz RUR tima su bez problema prošli kroz 7 rundi bracket sistema na ispadanje, pobedivši usput timove iz Grčke, Mađarske, Litvanije, i Poljske, kao i timove nekoliko drugih eSports organizacija. Čitav bracket je imao 128 slotova, i upravo su RUR eSports osvojili prvo.

Postava ekipe je Hamzoni kao mid laner, Panj na support poziciji, Chopsteek kao ADC, Colamax kao jungler i LostWind na top laneu. Tokom svih mečeva, jedno je bilo očigledno a to je izrazito superiorna timska igra, i nadamo se da će naši momci nastaviti da se uvežbavaju i igraju još bolje kao tim.

Momci nisu propustili da se malo i zabave, sa sve “Tri Panja” strategijom izmedju picka Maokai – Ivern – Luka Čiča Panj, i sva tri drvceta su sjajno igrala :) Pokazalo se i da je Ivern pick koji je lepo zaokružio par timskih pick postava koje je RUR tim birao.
Foto: Riot
Podsećamo takođe da je RUR LoL tim pre dve nedelje takođe osvojio prvo mesto u Go4LoL kupu, dok su prošle nedelje zauzeli 14 mesto od 128 učesnika.

Ovo je sve deo trenutnog uvežbavanja koje tim sprovodi za predstojeću FCS sezonu 2.

Go4LoL kup je otvorenog tipa, sa 128 ekipa po zoni, u ovom slučaju specifično Nordic & East serveru, u bracketu i seed sistemom koji unapred određuje prioritet picka i strane mape sa koje ekipa igra.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: