Fortuna Championship Series – Sezona 2 počinje u februaru!

Najveći regionalni League of Legends projekat u istoriji ove igre se nastavlja.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 16.01.2017.

18:50

Fortuna Championship Series – Sezona 2 počinje u februaru!
foto: Fortuna

Nakon veoma uspešne prve sezone gde su zabeležili preko 10.000 gledalaca u svakoj rundi, (Twitch, Sport Klub 3 i TV Ultra), Fortuna Esports je objavila informacije o drugoj sezoni svoje profesionalne League of Legends lige.

U periodu od februara do aprila nas očekuje borba između 8 najjačih regionalnih timova iz Srbije, Hrvatske i Makedonije.

Ligaški deo takmičenje će trajati 7 nedelja, a svake sedmice će se igrati 8 mečeva u sklopu jedne runde. Nakon ligaškog dela sledi plej-of za četiri najbolje plasirana tima na tabeli. Kulminacija takmičenja će biti LAN finale, na lokaciji koja će biti naknadno objavljena.

(Ukoliko želite da vidite slike sa prethodnog LAN finala možete kliknuti OVDE.)

Zanimljivo je da su kompanije kao što su ASUS i Klan RuR/Logitech prepoznale potencijal domaćeg esporta i odlučile da zvanično uđu u ligu kroz sponzorisanje timova: ASUS ROG Elite i RuR Esports.

Po rečima organizatora, uskoro će biti objavljeno još jedno zvučno ime koje će se priključiti svetu esporta!

FCS Sezona 2 će početi sa emitovanjem u ponedeljak, 06. februara, od 20:00 časova na Twitch kanalu FortunaGamingTV. Liga će se premijerno prikazivati na Twitch-u ponedeljkom i četvrtkom od 20:00 časova, kao i na televizijama Sport Klub 3 i TV Ultra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: