Fortuna Championship Series – predstavljanje timova

Najveća domaća LoL liga startuje ove jeseni - upoznajte timove!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 26.10.2016.

15:14

Fortuna Championship Series – predstavljanje timova
foto:Fortuna

Ovog novembra nas očekuje League of Legends spektakl u produkciji organizacije Fortuna Gaming. Šest najboljih LoL timova u Srbiji pozvani su da učestvuju na Fortuna Championship Series, prvoj profesionalnoj LoL ligi na našim prostorima.

Format lige je double Round-Robin, svaki tim igra sa svakim protivnikom dva puta u toku sezone, gde će serije mečeva biti Best-of-One (jedna dobijena partija).

Ligaški deo se sastoji od ukupno 30 mečeva, raspoređenih na 5 nedelja, nakon čega se igra LAN plej-of. Bolja pozicija na tabeli donosi prednosti u plej-ofu, čime se obezbeđuje da svaki meč tokom trajanja lige bude podjednako važan.

Svake nedelje će se igrati ukupno 6 mečeva (dva kola), raspoređenih u dva termina. Liga će se igrati u periodu novembar – decembar 2016, a LAN završnica će se održati u drugoj polovini decembra. Kako bi FCS bila dostupna svima, mečevi će se emitovati na Twitch-u (FortunaGamingTV), Sport Klubu i Ultri.

Pogledaje timove i njihove kapitene na Klan RUR-u

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: