LoL turnir za 128 ekipa na Games.Con festivalu u Beogradu

Osigurajte sebi mesto na najvećem LoL turniru u Srbiji!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 25.10.2016.

12:41

LoL turnir za 128 ekipa na Games.Con festivalu u Beogradu
foto: Fortuna Gaming

Krajem novembra (25-27.) će se u Beogradu, tačnije na beogradskom sajmu, održati veliki festival gejminga i pop kulture pod nazivom Games.Con.

U okviru njega ćemo videti veliki broj esports turnira (dosta njih će praviti i naša Klan RUR redakcija), a jedan od svakako najvećih događaja će biti veliki LAN League of Legends turnir sa čak 128 mesta za zainteresovane timove.

LoL turnir će organizovati Fortuna Gaming (pročitajte naš intervju sa osnivačem OVDE) u saradnji sa kompanijom ASUS koja obezbeđuje tehničku podršku i koja je generalni pokrovitelj festivala.

Turnir se igra 25. i 26. novembra, a najbolje timove očekuje deo bogatog nagradnog fonda od ~2200 evra. Ali to nije sve, najbolja ekipa će imati i zagarantovano mesto na TOP4 LAN završnici ESL Southeast Europe Championship, 27. novembra, takođe u okviru Games.Con sajma.

Saznajte više o načinu prijave OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: