Favoriti eliminisani iz trke za milion dolara

Spektakularni pad najvećih favorita na League of Legends Worlds.

Izvor: klanRUR.rs, Nemanja Sokoloviæ

Subota, 22.10.2016.

11:45

Favoriti eliminisani iz trke za milion dolara
Foto: LoL Esports

U sinoćnjem polufinalu, dosadašnji favoriti turnita, Rox Tigers, eliminisani su od strane legendarnog SKT-a. U do sada najuzbudljivijem duelu svetskog prvenstva Faker i kompanija uspeli su da rezultatom 3-2 poraze svoje najveće rivale. Zanimljivo je da je SKT sa svojim legendarnim džanglerom, Bengijem, sinoć imao skor 3/0, dok su oba poraza doživeli sa Blank-om na toj poziciji. Takođe je zanimljivo da su dve pobede koje su imali, Rox Tigersi ostvarili igrajući Miss Fortune na supportu.

Ovom pobedom SKT se plasirao u finale i čeka boljeg iz duela H2K-SSG, meč koji je na programu večeras u ponoć. Ukoliko bi SKT i tu pobedio postao bi jedini tim sa tri osvojena svetska prvenstva, dok bi Faker i Bengi bili jedini igrači koji su to uradili. Takođe, u koliko pobede, RIOT će morati da im napravi još po skin za svakoga, ukupno 6 sa izmenom, što bi činilo sve ukupno 17 SKT skinova.

Ko će stajati između SKT i njihovih novih skinova, saznajte večeras u finalu kada Evropa i Koreja odmere snage.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: