Esports B92.net

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Stefan Ilić KlanRUR Izvor:
Pošaljite komentar
 1. Kakve veze ima ko je najgledaniji? To je nesto najnebitnije. Naravno da ce LoL uvek biti najpopularniji kad ga gledaju klinci, kao i sto i npr Selna Gomez ima najvise pratilaca na instagramu ili je Biber najpopularniji ista stvar deca i tinwjdzeri drze gledanost. Sto se tuce igre Dota2 svetlosnim godinama ispred LoL. OverwTch je tek glupost. CS je OK a trenutno mi se najvise svidja PUBG deluje jako zanimljivo za multiplayer naravno. Dugo nije izasla igra koja mi je delivala tako dobro.
   (4k4.Dex, 16. avgust 2017 13:24)

  # Link komentara

 2. Au...Ja sebe pitam kolko pregleda ima Crossfire koji ima 850 Miliona igraca sirom sveta xD
  ((L)egerien, 16. avgust 2017 10:48)

  # Link komentara

 3. dota2 zajednica je 100 svetlosnih godina ispred svih drugih igrica. Naravno da je cist primer Majori i It gde zajednica i igraci aktivno ucestvuju u da kazemo u organizaciji tih turnira. Nije isto ppgledati lol strim na 5 minuta i baciti jedan gejm sedmicno ili kupiti battle pass za dotu. Dobar deo gledalaca it je dao neki doprinos za taj tour za razliku od svih ostalih, i ja kao kupac battle passa nisam samo "1" gledalac na twitchu, zbog toga je dota daleko ispred svih.
   (bata, 16. avgust 2017 06:20)

  # Link komentara