Tužna vest za HotS scenu – Blumbi i Darkmok napuštaju Liquid

Jeste, videlo se iz aviona da timu ne ide najbolje. Bili smo svesni da kad tad mora da dođe do promene. Ipak, kada konačno do nje dođe ne može da nam ne bude žao. Blumbi i Darkmok od danas zvanično nisu u sastavu Team Liquid HotS tima.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 10.11.2017.

22:18

Tužna vest za HotS scenu – Blumbi i Darkmok napuštaju Liquid

Zašto su baš ovi momci najviše prirasli srcima publike? Zato što je ovaj roster bio najduži sastav ikada na HotS sceni, teško da će neko uspeti da ih nadmaši, možda jedino Fnatic sa sadašnjim rosterom ako nešto ne krene po zlu. Blumbi, Darkmok, Nurok, HasuObs i Splendour zajedno su još od davnog mYinsanitya. Zatim su bili Misfits neko vreme i onda na kraju Team Liquid. Usponi i padovi pratili su ovu petorku, ipak na kraju došlo je vreme za rastajanje.

Poznati komentator, Khaldor, inače možda i čovek koji najviše poznaje sve timove, najavio je još nakon BlizzCona da nas očekuju velike promene u sastavima timova i da ćemo biti šokirani. Smatra se da jedino Fnatic i Team Expert neće promeniti svoje rostere, što je nekako i razumljivo, jer su ipak to dva najbolje plasirana EU tima. Očekujemo čak i promeni u okviru Team Dignitasa, koji je očajno prošao na ovogodišnjem BlizzConu.

Blumbi je na svom Twitter nalogu izjavio da već dugo u tima ne vlada ona stara atmosfera. Nedostatak motivacije, emocije, međusobni odnosi samo su neki od faktora koji su uticali na ovu promenu. Ukoliko vas zanima cela priča koja se krije iza ove odluke možete pogledati na poprilično dugačkom twitu. Naravno, ni Blumbi ni Darkmok ne žele da odustanu od svoje pro karijere, pa vrlo brzo možemo da ih očekujemo u nekom drugom timu. Što se tiče ostatka Team Liquida, Splendour, HasuObs i Nurok ostaju u timu. Iz Liquida. već za sledeću nedelju najavljuju vest o igračima koji će zameniti ova dva člana.

Kako je počeo ovaj “prelazni rok” ne smemo ni da zamislimo kako će se završiti. Jedno je sigurno – čeka nas veoma zanimljiva sezona naredne godine.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: