HGC EU: 8. kolo – Fnatic pobedama obezbeđuje BlizzCon

Ostala su još samo tri kola do kraja druge faze. Jedino Fnatic može do sigurnog mesta za BlizzCon, ostali će morati dobro da se pomuče.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 08.09.2017.

15:08

HGC EU: 8. kolo – Fnatic pobedama obezbeđuje BlizzCon

Današnji dan otvaraju Tricked i Liquid. Poslednji voz za nemačko-bugarski tim. Više je realnije da stignu do Cruciblea nego do BlizzCona, s obzirom da se nalaze samo na jedan poraz od zone ispadanja. Tricked sa skorom 5-5 ima dobre šanse da ostane pri vrhu tabele i olakša sebi put u Plej-ofu.

Subota je okršaj novajlija sa najboljima. Fnatic igra protiv TGG, Dignitas protiv Zealotsa. S obzirom da će Fnatic teško da izgubi od bkb-ja i ekipe, mi pažnju posvećujemo drugom duelu. Dignitas se izdigao u prošlom kolu i trenutno je na drugoj poziciji. Zealotsi su imali odličnu seriju, pobedili Tricked i Liquid, ali su prošle nedelje izgubili od Experta. Ove subote imaju još jedan težak zadatak protiv najtrofejnijeg evropskog tima. U ovom duelu je pak sve otvoreno.

U nedelju pratimo okršaj između Experta i Fnatica. Kada se ove dve narandžaste boje ukrste uvek imamo sjajan duel. Ludi draftovi vs perfektna koordinacija, BadBanny vs Breez, Adrd vs scHwimpi. Šta može da krene po zlu? I drugi duel je jako zanimljiv, Playing Ducks vs Liquid. Upravo “patke” predstavljaju najveću pretnju Liquidu oko te borbe za zonu ispadanja.

Tabela pred ovo kolo izgleda ovako:
Mečeve kao i uvek pratimo na https://www.twitch.tv/blizzheroes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: