HotS: Novosti sa Gamescoma – izmene na Lt. Morales i Jaini

Još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija od strane Blizzarda o novom patchu ili izmenama koje stižu sa Kel’Thuzadom, ali danas je prosto nemoguće sakriti tako nešto. Pojavio se zanimljiv post na Redditu, gde je HotS zajednica prikupila sve infomacije od strimera i posetilaca Gamescoma, pa smo tako uspeli da saznamo barem delić onoga šta nas očekuje sledeće nedelje na PTR serveru.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Četvrtak, 24.08.2017.

10:16

HotS: Novosti sa Gamescoma – izmene na Lt. Morales i Jaini

Stižu jako zanmiljive izmene na Lt. Morales, Jaini, Leoricu i Chromie. Tu je i par korisnih izmena na User interfejsu, novi skinovi i mountovi, kao i mali hint šta nas očekuje u novom Obey the Call eventu.

Za sada znamo da ćemo osvojiti novi zanimljivi portret ako odigramo barem jednu partiju sa Kel’Thuzad prisutnim u njoj. To je barem lako, prvi Quick Match i quest je urađen. Verovatno se Blizzard neće zaustaviti na tome, ali to ostavljamo za neki drugi tekst kada saznamo više o tome.

Najzanimljivi rework dobila je Lt.Morales. Skoro pa potpuno zaboravljeni Support heroj, ulazi u klub hilera bez mane. Morales će od sada imati 100 energije, i nakon 3 sekunde ne korišćenja svog Q, regenerisaće 6 energije po sekundi. Trait dobija novu funkcionlanost, i od sada regeneriše Morales 2% Healtha dok channeluje Q. Kada se malo bolje razimisli, ovo postaje mač sa dve oštrice. Morales mora da koristi Q konstantno kako bi održavala sebe u životu, a isto tako sa druge strane ne sme da koristi Q barem 3 sekunde kako bi povratila sebi neophodnu energiju da leči svoje protivnike. Teško da smo ovo ikada mogli da pomislimo, ali jedva čekamo da isprobamo novu Morales!

Jaina, oh ta Jaina. Nekada nezaobilazni mage beta mete, potpuno je zaboravljena u kandžama Nexusa. Naravno, sa pojavnom novog gospodara leda, Jaina neće tako lako da prepusti bitku. Konačno dobija svoj Ice Block nazad, ali na malo drugačiji način. Novi questing Trait, gde nakon napravljenih 15,000 critical damage dobija trajno Ice Block sa samo 40 sekundi CD.

Leoric je znatno oštećen za wave clear, za šta se najviše koristio u poslednje vreme sa Royal Focus bildom. Q ne radi više bonus damage na minionima, povećan je CD, ali se sada pola CD i mane vraća kada Q udari heroja. Ove izmene postavljaju Leorica u ono što treba da bude, a to je Warrior heroj. Takođe, napravljene su i po prvi put ovakve izmene na Auto Attack nekog heroja. Prvi i drugi AA rade cleave damage, dok treći udara dupli critical ali bez cleave efekta. Ovaj potez napravljen je da odgovara njegovoj animaciji.

Chromie dobija baseline quest na svoj Q. Za svakog heroja kojeg pogodi dobija +5 damage. Posle 80 pogodaka sa svojim Q, talenat Past and Future Me, koji je dozvoljavao Chromie da ispali 2 Q projektila postaje aktiv magija. Takođe. skilovanjiji igrači biće dodatno nagrađeni ako pogode svoj Q više puta za redom. Pa tako, ako uspete da pogodite neprijatelja tri puta za redom, dobijate tri puta veći damage na Q.

Zbog novog questing talenta koji donosi Kel’Thuzad sa sobom, Blizzard je odlučio da ubaci u Scoreboard indikator za takve questove. To će dosta pomoći kod Buchera, Nazzeba i verovatno novog Jaininog Traita koji daje Ice Block.

Kill feed od sada će pokazivati da li ste uspeli da ubijete neprijatelja pre nego što je završio svoj quest. Kao da Medivh igrači nisu dovoljno patili kada ih ubijete pre završenos Master’s Touch talenta ili Kael’thas pre svog Convection.

Ovo su samo neke od izmena koje smo uspeli da saznamo sa Gamescoma, čekamo zvaničan patch notes od strane Blizzarda krajem ove nedelje kada ćemo imati potpunu sliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: