Esports B92.net

Obey the Call! Kel’Thuzad konačno stiže u Nexus!

Da, dobro ste pročitali naslov. Najtraženiji karakter u poslednje vreme iz WarCraft univerzuma konačno ulazi i u Heroes of the Storm.

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Direktno sa GamesComa iz Nemačke stižu nam sjajne vesti. Kel’Thuzad, Archlich of Naxxramas, konačno je zakucao i na vrata Nexusa. Međutim, Kel’Thuzad ne stiže sam u Nexus. Hintovi koje je Blizzard izbacivao poslednjih dana u vidu sliku, ustvari su novi skinovi za određenje heroje. Zli Necromancer uspeo je da preobrazi neke od najplemenitijih heroja, pa smo tako dobili Death Knight Sonya, Dread Lord Jaina i Crypt Queen Zagara!

Ono što možemo da naslutimo je da nas najverovatnije očekuje i neki novi mini event, Call of Kel’Thuzad. Barem je praksa do sada bila posle svakog GamesComa, pa smo tako imali Machines of Warr i Eternal Conflict.

Još uvek nije poznato šta će Kel’Thuzad biti, ali najverovatnije se radi o novom assassin heroju. S obzirom da je GamesCom tek počeo, Blizzard nije otkrio nikakve dodatne informcaije za novog heroja. Ekskluzivno pravo da probaju novog heroja svakako imaju posetioci najvećeg sajma igara u Evropi. Više o Kel’Thuzadu znaćemo u sredu kada će biti predstavljen njegov spotlight video.

Do tada uživajte u novom videu i pratite nas za nove informcaije sa GamesComa!

Prati B92 na Viberu

HotS

Pro igrač suspendovan zbog nesportskog ponašanja!

Biti pro igrač ne znači samo primati platu i nastupati na turnirima. Pro igrač treba prvi da bude ambasador svoje igre, jer upravo od takvih igrača najviše učimo. Na veliku žalost jednog pro igrača, njegov potez je zabeležen uživo na strimu, tako da je Blizzard morao da reaguje po ovom pitanju. Da li je kazna ispravna, ili možda u neku ruku i prestroga, procenite sami.

HotS petak 15.09. 14:05 Komentara: 2

Hintovi za novog HotS heroja!

Nismo još ni stigli da se izigramo kako treba sa Kel’thuzadom, a već nam Blizzard nagoveštava ko bi mogao biti sledeći heroj, ali možda i ne mora da se radi o heroju, možda je neki drugi sadržaj? No, ipak mislimo da je heroj.

HotS petak 15.09. 12:12 Komentara: 0

HGC EU: 7. kolo – Može li tim bez sponzora do BlizzCon-a?

Ako ćemo da sudimo drugu fazu po prošlom kolu, onda nas očekuju paklene četiri nedelje. Moćni Fnatic na samo 11% od poraza, timovi bez sponzora pobeđuju velika imena kao što su Liquid ili Expert. Više se ništa ne zna! Nema favorita, igra se do poslednjeg hita na coru, jer zna se šta je na kraju tunela- BlizzCon!

HotS petak 1.09. 03:04 Komentara: 0

Kel’Thuzad stigao na PTR!

Danas je taj dan kada konačno prestajemo da maštamo o Kel’Thuzadu! Danas je kad kada palimo naš Battle.net, da ne kažemo Blizzard App, ažuriramo PTR server i napokon posle više od deset dana gledanja strimera i ostalih članova HotS zajednice kako igraju KT-a i mi možemo da haramo Nexusom sa ovim legendarnim negativcem.

HotS sreda 30.08. 15:05 Komentara: 1

HotS: Balance patch – RIP double support meta

Pored svog ludila oko gamescoma i najave Kel’Thuzada, nekako smo zaboravili na samu igru. Naravno, Blizzard nije, pa su tako izbacili Garrosh balance patch koji je odmah dostupan na live serveru. Zahvaćen je veliki broj heroja, ali nisu sve izmene toliko bitne.

HotS četvrtak 24.08. 10:20 Komentara: 0

HotS: Novosti sa Gamescoma – izmene na Lt. Morales i Jaini

Još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija od strane Blizzarda o novom patchu ili izmenama koje stižu sa Kel’Thuzadom, ali danas je prosto nemoguće sakriti tako nešto. Pojavio se zanimljiv post na Redditu, gde je HotS zajednica prikupila sve infomacije od strimera i posetilaca Gamescoma, pa smo tako uspeli da saznamo barem delić onoga šta nas očekuje sledeće nedelje na PTR serveru.

HotS četvrtak 24.08. 10:16 Komentara: 2

Kel’Thuzad – pregled osnovnih osobina

Blizzard je otkrio sve detalje vezano za novog heroja koji stiže u Nexus. Kel’Thuzad je novi assassin heroj. Kao i svaki mage heroj u igri, odlikuje ga veliki damage ali po ceni malog survavibilitya. Međutim, za razliku od ostalih mage heroja, Kel’Thuzad ima odličnu kontrolu bojnog bolja sa raznim oblicima CC magija, kao što su slow, root i stun.

HotS utorak 22.08. 13:49 Komentara: 1
strana 1 od 10 idi na stranu