HotS: Igrači traže nazad oznake za Healing Pathogen Stukova

Prošle nedelje stigao je najnoviji patch za Heroes of the Storm koji nam je pre svega doneo novog Heroja, Garrosh Hellscreama, kao i određene balans izmene, ponajviše vezane za Butchera i Ragnarosa.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Ponedeljak, 14.08.2017.

14:07

HotS: Igrači traže nazad oznake za Healing Pathogen Stukova

Ono što je takođe stiglo sa zakrpom jeste uklanjanje vizuelnih oznaka iznad glava igrača koje su se pojavljivale kada se na njih raširi Healing Pathogen koji baca Stukov. Mislimo na zelene krugove koje vidite na slici iznad, iznad glava heroja. Ne samo što su pokazivali ko nosi Pathogen, već su i jasno odbrojavali koliko još dugo traje na heroju.

Igrači su najpre mislili da je u pitanju bag, ali je onda Blizzard potvrdio da je ta izmena ciljno ubačena, kako bi se smanjio vizuelni haos na mapi, i umesto te oznake sada sve što igračima pomaže da razaznaju ko nosi Healing Pathogen jeste zelena izmaglina oko heroja.

Ovo je jedna od verovatno najgore prihvaćenih izmena među igračima koju je Blizzard ikada uveo u HotS i poslednjih dana na Redditu svakog dana možemo videti nove teme sa stotinama apvoutova koji se žale na ovu odluku i smatraju da je ovo direktni nerf na heroja.

Healing Pathogen radi tako što leči igrače u timu na taj način što sami igrači “šire zarazu” odnosno moraju prići igračima koji nose Healing Pathogen na sebi, kako bi i oni dobili lečenje i zbog toga je jako bitno da se jasno zna ko nosi “virus”. Ranije oznake iznad glava su bili jasni indikatori ko je nosilac patogena, kako bi igrači jasno znali kome da priđu, dok je sada to dosta teže razaznati.

Blizzardov odgovor je zasada da će “razmisliti” o ovome, jer i dalje naglašavaju da je za njih od ključne važnosti vizuelna čistina informacija na ekranu, odnosno filozofija da previše informacija i stvari na ekranu može da stvara haos i više odmaže nego što pomaže prilikom igranja.

I mi sami se moramo složiti sa “bunom” među igračima, jer smatramo da je jasna naznačenost toga ko nosi Healing Pathogen veoma bitna kako bi se efikasno širio i nadamo se da će to i Blizzard uvideti i odustati od ove promene.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: