Predstavljamo timove za Western Clash: EU region

Western Clash samo što nije počeo. Timovi završavaju sa bootcampom i polako pristižu u Kijev gde će ovog vikenda ponovo odmeriti snage na internacionalnom nivou. U ovom članku predstavićemo TOP 3 tima sa EU regiona koji će predstavljati Evropu na prvom LAN tuniru u drugom delu sezonu.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Sreda, 02.08.2017.

19:29

Predstavljamo timove za Western Clash: EU region

Fnatic #1
Trenutno najbolji tim na svetu po rangiranju Gosugamers, uspeli su čak da prestignu i veliki MVP Black. Ne računajući neočekivani poraz u poslednjem kolu prvog dela sezona od Playing Ducksa, Fnatic je imao niz od čak 10 pobeda koji datira još od Mid-Season Brawla. Od toga su čak tri puta pobedili najtrofejniji evropski tim, Team Dignitas, kao i kineske timove kao što su eStar gaming i SPT. Kompletan švedski roster polako je gradio svoj put ka vrhu i trenutno im nema ravnih, barem ne na EU regionu. Fnatic je definitivno glavni favorit za osvajanje Western Clasha i sigurno smo da neće dopustit da im propadne još jedna titula.

Roster:

Breez Tank

Smexystyle Support

Quackniix Carry

scHwimpi Flex

Wubby Flex Team Expert #2
Konačno su uspeli da razbiju prokletsvo velike trojke i nađu se na nekom LAN turniru. Sasvim zasluženo se nalaze na drugoj poziciji u HGC. Tim koji je poznat po vrlo jedinstvenim draftovima i retko korišćenim herojima, za šta je najviše zaslužan Adrd. Do sada Team Expert nije izgubio meč u drugoj sezoni sa Abathurom, Malthaelom i Vallom. Videćemo da li će na Western Clashu uspeti da zadrže isti nivo igre.

Roster:

Adrd Flex

BadBenny Tank

Cursen Support

Nic Carry

Atheroangel Tank Team Liquid #3
Vrlo jednostavna rečenica opisuje ovaj tim:”Uvek su na vrhu, ali nikada najbolji”. Na prošli Western Clash došli su kao favoriti, ispali su čak pre finala. Na Mid-Season Brawl nisu uspeli ni da se kvalifikuju. Odlično su počeli drugu sezonu, ali na kraju jedva na mišiće prolaze na Western Clash kao trećeplasirana ekipa. Nekada su bili mYinsanity, pa Misfits, a sada su Team Liquid. Promenili su čak tri organizacije, ali je tim ostao na okupu svo ovo vreme. Iako se ne čini tako, Team Liquid je možda i jedini tim koji može da parira Fnaticu, neračunajući NA timove koji su uvek iza EU. Dobro obratite pažnu na ovaj tim, jer je često iskustvno sa LAN turnira presudno na ovakvim takmičenjima, a ovi momci ga imaju i više nego što je potrebno.

Roster:

Splendour Supoprt

HasuObs Flex

Nurok Flex

Darkmok Carry

Blumbi Tank Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: