Heroes of the Storm – Garrosh Spotlight!

Noćas je počeo China Joy festival, koji su HotS fanovi dugo čekali jer nam je posle dosta dugih dana konačno prikazan Garrosh Hellscream, najavljen još pre nedelju dana!

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Četvrtak, 27.07.2017.

09:34

Heroes of the Storm – Garrosh Spotlight!

Garrosh će biti solo tank čija će snaga biti u izdržljivosti i inicijaciji, dok su mu slabosti mala mobilnost i nedostatak burst damage opcija. Njegov pasivni Trait je Armor Up, koji nam baš kao i u Hearthstoneu daje armor. Samo, ovog puta radi po principu obrnute proporcijalnosti u odnosu na vaš ukupni Health – što manje Garrosh ima Healtha, to će mu veći armor biti, za svakih 2% života koji mu fali dobijaće 1 armor.

Njegove bazične magije su uglavnom orijentisane na CC, Groundbreaker (Q) nanosi štetu i heroje na ivici efekta povlači ka sebi. Bloodthirst (W) je Garroshova healing opcija, sa kojom nanosi solidan damage i leči se za 10% Healtha koji mu nedostaje, odnosno 20% ukoliko je odigrao W na heroja.

Njegovo E se zove Wrecking Ball i predstavlja još jednu CC opciju i način da rasturite pozicioniranje vaših neprijatelja. Prosto bacite bilo kog Heroja, Miniona ili plaćenika na neku lokaciju u okviru dometa, nanosite im umereni damage i usput ih usporite za 30%.

Njegov prvi Heroic je Warlord’s Challenge, i moramo da kažemo, deluje neverovatno moćno. Kada kastujete ovaj ability, svi heroji u dometu efekta bivaju sajlensovani i naterani da napadaju Garrosha tokom jedne i po sekunde. Dakle, sjajno CC oruđe koje će dobijate mnoge partije.

Drugi Heroic mu je više orijentisan na sustain damage i slow. Zove se Decimate ima veoma mali cooldown od svega 8 sekundi (koji se pritom smanjuje za po 1 sekundu za svakog heroja koga udarite) i 3 čardža. Nanosi umeren damage koji je 100% veći protiv heroja i pritom usporava sve neprijatelje koje udari za 30%.

Pogledajte zvanični promo video, a sve njegove talente možete pronaći na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: