HGC EU: Pregled 4. kola – #GETTRICKED

Vest da je Fnatic pobedio više nije toliko bitna. Već su se gotovo svi pomorili sa tim da im trenutno nema ravnih u Evropi. Međutim, da nam je neko pričao da će ovako izgledati tabela pred poslednje kolo prvog dela druge sezone, sigurno mu ne bi poverovali. Team Liquid i Team Dignitas nalaze sa na 4. odnosno 5. poziciji, dok Team Expert i Tricked eSport dele 2. mesto na tabeli.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Ponedeljak, 17.07.2017.

17:54

HGC EU: Pregled 4. kola – #GETTRICKED

Sa druge strane, Fnatic nastavlja svoju dominaciju EU regionom. Čak ni jedno ime kao što je Team Dignitas, nije uspeo da im pomrsi konce ka ultimativnom cilju – BlizzCon 2017! Da li se Fnatic stvarno toliko poboljšao, ili se nešto čudno dešava sa Team Dignitasom. Fnatic je počistio Dignitas sa 3-0 kao da je “low platinum” tim. Nije bilo nikakvih velikih poteza, out-draftovanja ili čudnih strategija. Jednostavno Fnatic je igrao svoju igru i bio za klasu bolji od Dignitasa. Prvi meč je završen sa samo par killova na kraju, a Dignitas nije imao nikakve šanse tokom cele partije. Jako koordiniranom igrom svaki meč priveli su u svoju korist.

Kapiten Team Dignitasa, Bakery, verovatno i od muke podelio je zanimljiv twiter posle njihovog meča protiv Fnatica. Pogledajte kako on misli da EU Tier List izgleda ove sezone: Sa ovim porazom Team Dignitas je još jedan korak dalje od Western Clasha, ali nisu sve nade potonule u vodu. U poslednjem kolu moraju da pobede Tricked, koji je u sjajno formi,ali ni to nije sve. Sudbina će im zavisiti od rezultat na meču Team Liquid vs Team Expert, gde Expert mora da pobedi Liquid da bi Dignitas išao dalje.

Kad smo već kod Team Liquida, ne možemo da se ne zapitamo šta se desilo sa njima. Ovog vikenda izgubili su meč od novajlija sa velikih 3-1. Zealots je deklasirao nekada najbolji tim Evrope, i ostavio ih u teškoj poziciji pred poslednje kolo.

Team Expert pobedio je Team Good Guys sa 3-0, a Adrd je imao vremena i da napravi jedan poznati “WTF Momenat” sa Abathurom. Bez previše objašnjena pogledajte sami sjajan potez “ludog naučnika”. Sve propuštene mečeve možete pogledati na BlizzHeroes youtube kanalu.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: