Alexei Stukov – novi Support heroj iz StarCraft univerzuma

Sinoć je Blizzard odmah nakon fantastičnog meča između Fnatica i Team Liquida napravio mali intervju sa glavnim developerom Stukova. Zaista je bilo je prijatno videti preko 20 hiljada ljudi na Twitch kanalu. Očigledno je Stukov napravio ozbiljan hype među publikom.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Subota, 01.07.2017.

15:22

Alexei Stukov – novi Support heroj iz StarCraft univerzuma

Za jednog zloću kakav je postao, nikako nismo mogli da očekujemo da je reč o novom Support heroju. Po svim hintovima do sada, zamišljali smo ga kao novog Specialist heroja (nešto slično kao Zagara). Međutim, kada se pogleda na drugu stranu StarCraft i nema neke prave Support heroje. Jeste, tu je Tassadar, ali on nema sposobnost da leči, dok Morales niko ne shvata za ozbiljnog hilera.

Admiral Stukov je još jedan od onih Support heroja koji nije tu samo da leči, već i da kontroliše tok bitke na razne načine. Moraćete dobro da žonglirate sa vašim Traitom i da vidite kada je pravo vreme da se iskoristi. Stukov je našao način da kontroliše viruse i koristi ih ili da leči saveznike ili da pravi štetu svojim protivnicima. Počećemo pregled njegovih osobina upravo od njegovog Trait koji je jako bitan.

Bio-Kill Switch [D] kada se aktivira detonira sve aktivne viruse. Pozitivni virusi leče vaše saveznike velikom količinom healta, dok negativni virusi prave štetu vašim protivnicima i usporavaju ih. Upravo zbog ovoga morate dobro da pazite kada i kako aktivirate Trait.

Healing Pathogen [Q] postavlja pozitvni virus na vašeg saveznika koji leči malom količinom healta naredne 4.5 sekunde. Healing Pathogen može da se širi na ostale savezniče heroje na svakih 0.75 sekundi. Sam po sebi ovaj heal je jako slab, ali kada se aktivira Bio-Kill Switch postaje ozbiljan burst heal, potencijalno i za ceo tim ukoliko dobro proširite svoj virus.
Wieghted Pustule [W] je potpuna suprotnost Healing Pathogenu. Stukov oslobađa negativan virus u pravoj liniji koji zahvata sve heroje koje dokači na svom putu. Pravi malu štetu i usporava ih od 5%, do 50% u naredne 3 sekunde. Takođe, pravi dodatnu štetu kada isteke. Ponovo, aktivacijom Bio-Kill Swithca pravi još veću stetu, sa još većim efektom usporavanja.
Lurking Arm [E] je jedini vid “Crowd Controla” koji Stukov ima. Magija je jedinstvena sama po sebi, jer nema u HotS-u nemamo mnogo onih koje se channeluju. Lurking Arm pravi podrčje na zemlji koje Silencuje sve neprijatelje unutra i pravi 144 damage po sekundi. Traje dok se ne prekine ili interruptuje. S obzirom da se Stukov postavlja u nezgodnu poziciju kako bi bacio ovu magiju, pazite se protivničkih stunova. Dobra stvar je što Stukov može da koristi svoj Trait dok channeluje ovu magiju, tako vaši saveznici neće ostati uskraćeni za svoj heal.
Heoric ability koje Stukov ima, ako ništa drugo, imaju najbolju animaciju do sada! Konačno zaražena ruka dolazi do izražaja. Massive Shove [R1] produžuje ruku Stukova, zahvata prvog heroja ispred sebe i neprestano ga gura sve dok ne naiđe na zid. Neprijatelj koji je udaren o zid prima 200 štete, dok Stukov dobija 50 armora za vreme trajanja ovog ultimatea. Najzanimljivije od svega je što ruka nastavlja da se produžuje sve dok ne naiđe na zid, pa makar to bilo i preko cele mape.
Flailing Swipe [R2] je odlična alatka za zoniranje. Stukov maše tri puta rukom u toku 1.75 sekundi, pravi štetu neprijatelju i odguruje ih. Svaki swipe je veći nego prethodni. Ovo je nešto slično kao Emerald Wind kod Brighwtinga, samo što ne radi 360 stepeni.
Zaista Stukov izgleda jako zanimljivo za sada, i jedva čekamo da ga oprobamo u Nexusu. Pogledajte i kako izgleda njegov Spotlight: P.S. Ko nam prvi pošalje snimak Massive Shove preko cele mape dobija nagradu od nas :) Podelite vaše utiske sa nama na HotS forumu.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: