HotS: Počinje 2. deo HGC, može li Fnatic do nove titule?

Nema odmora dok traje obnova! Blizzard ne gubi ni malo vremena kada je HGC u pitanju. Igrači nisu stigli pošteno ni da se odmore od Mid-Season Brawla, a već počinje drugi deo sezone.

Izvor: nikola ranèiæ klan rur

Petak, 23.06.2017.

13:47

HotS: Počinje 2. deo HGC, može li Fnatic do nove titule?

Novih deset nedelja najboljeg HotS-a su pred nama. Krajnja nagrada je najvrednija do sada – odlazak na BlizzCon 2017.

Tu su dobro poznati stari timovi kao što su Fnatic, Team Dignitas, Team Liquid, Tricked eSport i ostali, ali imamo i novu krv koja tek treba da se oproba u brzim vodama. Team Zealots i Team Good Guys ušli su u HGC preko Open Divisiona. Videćemo da li je neko od timova sposoban ove sezone da skine sa trona famoznu veliku trojku. Ostaje i da vidimo hoće li Team Liquid konačno uspeti da se plasira na BlizzCon. Bilo kako bilo, sigurni smo da nas očekuje vrlo uzbudljiva sezona.

Mečevi se igraju u malo drugačijim terminima nego u prvom delu sezone, od 19h odnosno 21h. Za razliku od prvog dela sezone gde smo prvi dan gledali mečeve najboljih timova, drugi deo otvaraju malo manje poznati timovi. U petak od 19h igraju Ticked eSport i Team Expert. Dva tima koja su pokazala odličnu igru u prvom delu sezone, ali nikada nisu uspeli da naprave veliki uspeh. Odmah posle njih svoje vatreno krštenje ima novi učesnih HGC lige. Team Zealots igra protiv Playing Ducksa.

Subotu ponovo otvara Tricked, ovog puta protiv Playing Ducksa. U prvom delu sezone ovakvi mečevi su uvek bili jako neizvesni. Nakon njih od 21h igra još jedan početnik. Team Good Guys odmeriće svoju snagu protiv velikog Team Liquida.

Nedelja je u znaku pobednika Mid-Season Brawla. Fnatic igra svoj prvi meč protiv Team Zealots. Poslednji meč prvog kola druge faze HGC lige igraju dva velika tima. Team Liquid ima novu šansu da se osveti Team Dignitasu za poraz na Plej-ofu za MSB. Ovo će svakako biti najuzbudljivi duel ovo vikenda, tako da nikako nemojte da propustite ovaj meč.

Mečeve kao i do sada možete pratiti na www.twitch.tv/blizzheroes.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: