Stigli su Malthael, nova ranked sezona, i još ponešto

Nova ranked HotS sezona je tu, Malthael je konačno u igri, a tu su i izmene mapa koje su u rotaciji.

Izvor: Nikola Ranèiæ KlanRUR

Sreda, 14.06.2017.

13:56

Stigli su Malthael, nova ranked sezona, i još ponešto

Preživeo je PTR server prilično dobro. Od danas Malthael je dostupan i na Live serveru zajedno sa reworkovanim Thrallom i Malfurionom. Nijedan heroj nije izmenjen u odnosu na PTR patch. Očigledno su iz Blizzarda zadovoljni kako izgleda Malthael, nadamo se samo da neće biti previše “OP”. Prve dve nedelje će odrediti njegovo mesto u meti, za sada pretenduje da postane ozbiljan “tank killer”.

Počeo je i novi in-game event o kojem smo pisali. Malthael’s Bargin donosi vredne nagrade u HotS-u i Diablu za samo 15 odigranih partija sa prijateljem.

Patch 26.0 donosi sa sobom i neke zanimljive grafičke izmene. Level heroja koji je preko 15 levela sada je upisan u poznati šestougaoni logo HotS-a. Takođe ubačeno je i dugme u Ranked modu koji vam pokazuje map rotaciju za ovu sezonu. Ubačeni su i portreti HotS logoa za poslednjih desetak heroja. Možete da ih forgujete za samo 40 Shardova.

Map rotacija je od sada ograničena samo na Ranked sistem, odnosno na Hero i Team League. U Quick Matchu i Unranked modu možete i dalje da uživate u svim mapama. Za promenu lepa izmena, koja će udovoljiti svima.

Battleground rotacija za ovu sezonu izgleda ovako:
  • Hanamura
  • Dragon Shire
  • Tomb of the Spider Queen
  • Cursed Hollow
  • Infernal Shrines
  • Sky Temple
  • Braxis Holdout
  • Blackheart’s Bay
  • Battlefield of Eternity


Što se tiče Quick Matcha ima jedna mala izmena koju nećete pronaći u patch notesu. Posle velikog broja žalbi ljudi iz communitya, Blizzard je odlučio da Variana vrati kao Warrior heroja u QM. To znači da više neće moći da se desi situacija da jedan tim nema tank heroja, dok drugi ima Variana koji se odluči za Taunt na levelu 10. Ovo sada opet izaziva nezadovoljstvo kod onih igrača koji žele da uživaju u Multi-Class heroju kao assassini.

Nova Ranked sezona počinje danas i trajaće sve do druge nedelje septembra. Kao i uvek potrebno je da odigrate 10 placement mečeva koji će odrediti vašu poziciju na leaderu. Nagrade su ostale nepromenjene. Ponovo se dobijaju goldi, portret i mount.

Ukoliko ostvarite minimum Platinum u Hero League ili bilo koji rank u Team League moćićete od septembra da uživate u ovom novom Grizzly mountu. Naravno za one najbolje koji stignu do mastera ili više, tu je Epic Grizzly.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: