HotS: Počinje najbitniji turnir sezone – Mid-Season Brawl

Posle kratke pauze, konačno je stigao najbitniji turnir sezone, Mid-Season Brawl. Narednih deset dana uživaćemo u majstorijama najboljih timova iz celog sveta. Timovi iz Evrope, Amerike, Koreje, Kine, Južna Amerike i Australije došli su u Švedsku samo sa jednim ciljem – da pokažu ko je najbolji tim na svetu.

Izvor: nikola ranèiæ KlanRUR

Petak, 09.06.2017.

19:15

HotS: Počinje najbitniji turnir sezone – Mid-Season Brawl

Prvi internacionalni LAN turnir u ovoj godini održaće se od 10. do 20. juna u švedskom gradu Jonkoping. Fnatic, Team Dignitas, MVP Black, L5, Tempo Strom, Roll20, CE, eStar Gaming, Soul Torturers, Red Canids, Deadlykittens i Nomia odmeriće po prvi put snage u 2017. godini.

Neki su došli da naplate dugove sa BlizzCon-a, drugi su tu da zadrže status najboljeg tima. Sa jedne strane tu su EU timovi koji žele da stanu na put Koreji i pokažu da su najbolji na svetu, dok sa druge strane timovi iz Južne Amerike, Australije i ostalih nižih regiona žele da pokažu da su dostojni igre sa velikim momcima. Šest meseci napornog rada došlo je test. Veliki broj timova se vredno spremao za ovaj turnir. Odlazili na Bootcampove, dokazivali su se kroz dve faze HGC i zasluženo osvojili svoje mesto na Mid-Season Brawlu.
Raspored po grupama u startu donosi uzbuđenja. U grupi A ponovo ćemo gledati okršaj Fnatica i MVP Blacka. Korejski tim je sigurno željan osvete zbog izgubljenog polufinala na BlizzCon-u 2016. U istoj grupi nalazi se Nomia, najveće iznenađenje Western Clasha. Tim iz Australije pokazao je odličnu igru i zadao velike probleme timovima kao što su Team Liquid i Roll20.

Grupa B pada u senku L5. Tim koji je osvojio skoro svaki veliki turnir. Prvi tim koji je stao na put dominaciji MVP Blacka i sa skorom od 14-0 u najjačoj HGC ligi, važi za glavnog favorita turnira. Tu su naravno Team Dignitas i Tempo Storm. Veliko rivalstvo između ova dva tima ni ovog puta nije zaobiđeno. Naravno ne treba potceniti ni kvalitet kineskih timova. Istina je da nisu nikada napravili veliki rezultat na internacionalnim takmičenjam, ali uvek znaju da budu nezgodni protivnici.

Što se tiče kasterske ekipe, već dobro poznata lica HotS scene. Ovih deset dana zabavljaće nas Dreadnaught, TrikSlyr, Khaldor, Jhow, Tetcher, Grubby, Kaeliras i blažena među muškarcima Gillyweed. Zanimljivo da nema ProxyWolf-a koji najbolje poznaje KR region.

Prvi meč u subotu 10. juna od 10 sati po našem vremenu otvaraju Fnatic i Deadlykittens. Sve mečeve možete pratiti na www.twtich.tv/blizzheroes, dok rezultate koje ste propustili možete pogledati na OVOM linku.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: