Nova kros-promocija dve Blizzardove igre

Imali smo čak dve Overwatch promocije i jednu World of Warcraft, a sada konačno stiže i Diablo promocija. Vest koja će obradovati sve fanove, jer ko još ne voli lepe besplatne nagrade.

Izvor: nikola ranèiæ klan rur

Sreda, 07.06.2017.

11:57

Nova kros-promocija dve Blizzardove igre

Sa početkom nove sezone stiže i nova promocija “Malthael’s Bargin”, koja donosi vredne nagrade u Heroes of the Storm i Diablo 3. Blizzard proslavlja dolazak Malthaela u HotS, ali i zaboravljenu klasu iz Diablo 2. Necromancer stiže konačno u Reaper of Souls, na veliku radost svih Diablo fanova.

Dosta sa praznom pričom, prelazimo odmah na ono što vas najviše zanima. To su naravno nagrade i kako ih osvojiti. Od 13. do 26. juna potrebno je da odigrate 15 partija sa prijateljem. Nije bitno da li je to vs AI, QM, Ranked ili Unranked mod, samo je bitno da igrate nekog od Diablo heroja.

U Heroes of the Storm dobijate Leoric’s Phantom mounta i jedan Epic Loot Chest. Za one koji imaju Diablo naloge, moćićete da uživate u ovim sjajnim Ghost Kerrigan Wings. Na žalost, ova nagrada se odnosi samo na Diablo 3 za PC.

Hoćete li prihvatiti Malthaelovu nagodbu?

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: