HotS: Gale Force eSports popunio redove

Nije prošlo ni 48 sati kako su slobodno agenti, a KingCaffeine i k1pro već su pronašli svoj novi dom. Još uvek se nije slegla prašina o raspadu B-Stepa, ali Gale Force eSports ne gubi vreme. Odmah su ugrabili dva bivša šampiona BlizzCon-a, i uvrstili ih u svoje rodove.

Izvor: Nikola Ranèiæ KlanRUR

Četvrtak, 01.06.2017.

16:43

HotS: Gale Force eSports popunio redove

Pisali smo da su moguće baš ove izmene. Nekako je bilo i logično da se ovo desi. Sa jedne strane, Gale Force ima dva prazna mesta u svom rosteru, dok sa druge strane igrači sa takvim potecijalom nemaju tim.

Uz nove članove, napravljene su i rotacije uloga u timu. KingCaffeine je poznat kao najbolji Muradin i Leoric igrač na NA regionu, i zazuće poziciju glavnog tank/warrior igrača. K1pro se vraća na svoju ranged flex poziciju. Akaface ostaje na poziciji support igrača, dok MichaelUdall prelazi na poziciju melee flex heroja. Fan, kao najkusniji u timu biće na poziciji glavnog draftera.

Veoma sam uzbuđen što sam prihvatio mesto u GFE. Radujem se što ću igrati sa timom koji ima tako jak mentalitet i radne navike gde mogu da težim ga uspehu.” izjavio je KingCaffeine. “Fan, akaface i MichaelUdall su veoma jaki igrači koji znaju kako da vežbaju i napreduju kao tim. Zadovoljstvo mi je da radim sa njim.”rekao je k1pro.

Novi Gale Force ima veliki potecijal da bude najbolji tim u drugoj fazi HGC. Videćemo kako će se pokazati sa novim rosterom.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: