Blizzard izbacio hint za novog HotS heroja

Uskoro je vreme da stigne novi heroj u Heroes of the Storm. Prošlo je više od dve nedelje od kako je D.Va stiga u Nexus. Do sada je praksa bila da novi heroj stiže posle četiri-pet od prethodnog.

Izvor: nikola ranèiæ klan rur

Četvrtak, 01.06.2017.

15:47

Blizzard izbacio hint za novog HotS heroja

Juče je Blizzard je na svom Twitter profilu izbacio misteriozni gif na kojem se nalaze tri sveće. Ovaj post ukazuje na hint za novog heroja. Po tematici možemo da pretpostavimo da se radi o Diablo heroju. Neki nagađaju da je reč o dobro poznatom karakteru iz Diablo univerzuma. Decakrd Cain. Drugi misle da je možda Malthael, o kojem je bilo reči po redditu još odavno, ali nikada nije ugledao svetlo dana. Mi smo naučili da se sa Blizzardom nikada ne zna, kada su hintovi u pitanju. Setite se prošlog hinta za novog heroja, kada su svi mislili da Deathwing konačno stiže u Nexus. Danas su na svom profilu izbacili novi gif, međutim jedna sveća je ugašena. Moguće da ćemo za dva dana saznati o kojem heroju se radi. Jedna sveća može da predstavlja jedan dan. Sve možemo da nagađamo, ali jedno je sigurno. Taj heroj će 99% stići u Nexus zajedno sa novom ranked sezonom koja počinje za dve nedelje. Ostaje još da vidimo ko to može da bude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: