Tricked eSport pravi izmenu u HotS sastavu

Najavili smo da su moguće nove izmene kod HotS timova u narednom periodu, ipak je taj deo godine.

Izvor: nikola ranèiæ KlanRUR

Nedelja, 28.05.2017.

18:39

Tricked eSport pravi izmenu u HotS sastavu

Završena je prva sezona HGC, ostao je još Mid-Season Brawl. Timovi koji se nisu kvalifikovali za prvi internacionalni LAN turnir, imaju mnogo toga da srede za sledeću sezonu, počevši od rostera.

Nakon što je Gale Force eSports otpustio svoja dva igrača, prvi koji “pada” u Evropi je Tricked eSport. Na zvaničnom sajtu ove Danske esport organizacije stoji vest da Aleksandar ‘ethernal‘ Milanov više neće biti u njihovom Heroes of the Storm sastavu. Kratko su se samo zahvalili Aleksandru na provedenom vremenu u njihovoj organizaciji i žele mu sve najbolje u daljem nastavku karijere.

Za sada nisu otkrili ko će popuniti njegovo mesto na Flex poziciji u timu. Međutim najavili su da imaju par igrača u opticaju i da će otkriti njeogovo ime u narednih par nedelja. Ostaje da sačekamo kompletan sastav od kojeg se mnogo očekuje u sledećoj sezoni.

Tricked eSport je nedavno ostao i bez CS:GO sastava,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: