Team Dignitas ponovo u vrhu, Team8 ispisuje novu istoriju

Dok u Evropi svira i dalje stara pesma, preko puta velike bare ispisuje se nova istorija NA scene.

Izvor: Nikola Ranèiæ KlanRUR

Ponedeljak, 22.05.2017.

19:43

Team Dignitas ponovo u vrhu, Team8 ispisuje novu istoriju

Sinoć smo saznali i preostala dva tima sa EU i NA regiona koji će se pridružiti Fnaticu odnosno Tempo Stormu na Mid-Season Brawlu. Za Team Dignitas i nije tolika vest da su baš oni drugi tim iz Evrope koji brani čast ovog regiona, s obzirom da nisu propustili nijedan veliki internacionalni turnir u posledenje dve godine. Dok na drugoj strani, malo ko je verovao da će mladi i neiskusni Team 8 ipak biti drugi predstavnik NA regiona.

Pregled počinjemo sa nama bližim i dražim regionom, odnosno mečem između Team Liquid i Team Dignitas. Team Dignitas je “pregazio” Liquid rezultatom 3-1, i sasvim zasluženo odlazi u Švedsku. U sva tri meča dominirali su od starta, i nisu dali protivniku ni sekundu da predahne. Team Liquid se očigledno našao u super finalu Plej-ofa samo zahvaljujući staroj slavi i odličnoj igri u prvom delu sezone. Od kako su promenili boje svog tima i prešli iz Misfitsa u Team Liquid, kao da nisu isti momci sa druge strane ekrana. Jako loša igra tokom celog drugog dela grupne faze HGC lige, odrazila se na kraju teškim porazom za ovaj tim. Blumbi, Darkmok, Nurok. HasuObs i Splendour propustići još jedan veliki turnir, nakon što su za dlaku propustili i BlizzCon 2016. Team Dignitas je uveren u svoj roster i kažu da je ovo godina da EU region pokaže svoje pravo svetlo. Ovako je Snitch podelio svoju radost sa fanovima na Twitteru. Da nam je neko rekao na početku sezone da će tim koji praktično nema ni svoje ime (Team 8 nosi svoje ime po NA strimeru Chu8, koji je napustio tim odmah na početku takmičenja), a da ne pričamo o sponzoru uspeti da se kvalifikuje za najbitniji turnir u dosadašnjem delu HGC, sigurno mu ne bi poverovali. Team 8 je pobedom nad Gale Force eSports izborio svoj prvi internacionalni turnir u karijeri. Pod odličnom vodstvom Glaurunga, pobedili su 3-1 i tako ostvarili istorijski uspeh. Videćemo kako će se snaći na velikoj sceni protiv timova sa dugogodišnjim iskustvom na ovakim takmičenjima. Međutim sve ove vesti padaju u vodu, jer je “3rd guy” pravi MVP ovog Plej-ofa. Blizzard je za Plej-of ugostio CauthonLucka iz Tempo Storma kao analitičara. Niko nije mogao ni da zamisli da će Cauthon napraviti toliki hype na Twitch chatu. Svako ko je ušao ovog vikenda na strim, sigurno se zapitao ko je treća osoba u studiju pored Trikslyera i Khaldora. Twitch chat ne bi bio Twitch chat da nisu odmah krenule šale na račun “3rd guya”. “3rd guy can rush core on Towers of Doom”, “3rd Guy targets LiLi’s Healing Brew”, “3rd Guy already plays Kel’Thuzad on the PTR”, su samo neke od njih. Na kraju je i sam Blizzard morao da napravi šalu na svoj račun:
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: