D. Va je stigla na test server, osnovne osobine obećavaju

Bivša Starcraft svetska šampionka iz Overwatch univerzuma stigla je u Nexus.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 08.05.2017.

20:44

D. Va je stigla na test server, osnovne osobine obećavaju

Znamo da ste svi razočarani što sada ne čitate osobine Deathwinga ili nekog drugog mega popularnog karaktera, i da nisu svi veliki fanovi Overwatch heroja. D.Va, sa druge strane donosi potpuno novi način igre u Heroes of the Storm, i sigurni smo da će vam se svideti.

D.Va je treći po redu Range Warrior, posle Rexxara i Zarye. Odmah iz ove rečenice možemo da zaključimo da se ne radi o klasičnom front-line heroju, već je D.Va više kao Bruiser-Tank i ima ulogu da neprestano maltretira svoje protivnike. Kao i ostali Overwatch heroji koji su se pridružili Nexusu, i D.Va je skoro identično preslikana iz svog matičnog univerzuma. Jedina nova stvar koju će ovaj heroj imati u Nexusu su njena dva Heoric Abilitya. Činjenica da Self-Destruct nije jedan od Heoric Abilitya je veoma plašljiva, Overwatch igrači znaju o čemu pričamo.

Počećemo od njenog traita. D.Va ima dva oblika, Mech Mode i Pilot Mode. I jedna i druga forma donose po 50% XP-a, tako da morate napraviti praktično dupli kill kako bi dokrajčili ovog heroja. D.Va može da prelazi iz jedne u drugu formu kroz određene magije.

Dok je u Mech formi, D.Va može da koristi tri različite magije. U ovoj formi, D.Va ima neuporedivno više healtha nego u Pilot formi, i može da iskoristi svoj full potencijal. U Pilot formu D.Va ulazi kada se uništi Mech forma ili se iskoristi Self-Destruct, o kojem će biti reči malo kasnije u tekstu. Dok se nalazi u svojoj ljudskoj, Pilot formi, D.Va ima jako malo healta i može da koristi samo Auto-Attack. Kroz Auto-Attack, D.Va smanjuje cooldown na svoju Mech formu i može brže da se vrati svoj u najjači oblik. Basic Attack u Mech formi pravi štetu i malom pravougaoniku ispred D.Ve.

Prvi ability Boosters [Q] omogućava D.Vi da se dashuje unapred velikom brzinu. Svakog heroja kojeg udari na svom putu, pomera u stranu i pravi malu štetu. D.Va nema mounta, pa je Boosters najbolje sredstvno da se kreće brže po bojnom polju.

Njen [W] Defense Matrix je malo drugačiji nego u Overwatchu. U HotS-u, D.Va stvara polje ispred sebe koje smanjuje damage koji prave neprijatelji za 75%. Ovo polje je fiksirano ispred D.Ve, ali ona može da se kreće tokom animacije i na taj način prati neprijatelje.

Self-Destruct [E] je glavno oružije kod D.Ve. Na startu partije, ovaj ability je na 0% i radi slično kao Tracer Pulse Bomb. Svake 2 sekunde koje D.Va provede pucajući u neprijatelje puni 1%, i 30% na svakih 100% izgubljenih healta u Mech formi. Kada dođe do 100%, D.Va lansira ovaj Mech koji pravi ogroman damage u velikom krugu. Kada D.Va iskoristi ovaj ability, ona prelazi u Pilot formu. Međutim, odmah nakon detonacije ona može da se vrati u Mech formu.

Izbor na desetom levelu dosta diktira vaš dalji tok igre. Jedan Heoric Ability se odnosi na Mech formu, dok se drugi odnosi na Pilot formu.

Bunny Hop [R1] omogućava D.Vi da postane Unstoppable u svojoj Mech formi i da skakuće. Svaki skok usporava neprijatelje za 40% i pravi malu količinu štete u krugu. Ovaj izbor omogućava vam da budete agresivniji tokom svoje igre i budete uvek za petama vašim neprijateljima.

Big Shot [R2] dostupan je tek kada D.Va uđe u svoju Pilot formu. Pravi štetu u pravoj liniji ispred sebe, slično kao Lazer kod Gazlowe. Svaki heroj koji je pogođen ovim laserom smanjuje cooldown na Mech formu za 8 sekundi. Zbog premalog cooldowna na ovaj ulty, samo 4 sekunde, D.Va može prilično brzo da kazni svoje protivnike. Međutim, u Pilot formi D.Va je jako ranjiva, tako da protivnici mogu lako da iskoriste to protiv vas.

Pogledaje kako izgleda njen Spotlight, a mi se vidimo na PTR-u:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: