HotS: Blizzard nagrađuje sa još besplatnih stvari!

Nexus Challenge 2.0 je tu - Blizzard donosi još jednu međupromociju između svojih popularnih igara.

Izvor: KlanRUR

Sreda, 26.04.2017.

10:06

HotS: Blizzard nagrađuje sa još besplatnih stvari!

Ukoliko ste propustili prvi Nexus Challenge pre 5 meseci, Blizzard vam daje drugu šansu. Nova međupromocija dve popularne Blizzardove igre, Heroes of the Storm i Overwatch donosi sa sobom veliki broj nagrada na obe strane.

Nexus Challenge 2.0 podeljen je u četiri nedelje, i svaka donosi sa sobom nove jedinstvene nagrade. Svaki put potrebno je da odigrate 5 partija sa prijateljem bilo da je to Quick Match, Unranked ili Ranked mod, osim u prvoj nedelje gde tih 5 partija možete da odigrate i u versus A.I. modu.

U prvoj nedelji nagrade su iste kao prošlog puta, Oni Genji skin, Spray i Icon za Overwatch. U Heroes of the Storm, pored Orochi Hovercylce mounta i portreta, dobijate Banner i Spray.

Druga nedelja već donosi potpuno nove nagrade u obe igre. Nakon što odigrate još 5 partija u HotSu dobijate novi Busan Police Hovercycle mount, dok u Overwatchu dobijate unique Officer D.Va skin.

Treća nedelja donosi sa sobom malo više nagrada za HotS igrače. Overwatch Nexagon mount, D.Va portret, Spray i Banner, dok na svom Overwatch nalogu dobijate samo Icon i Spray.

I naravno na kraju poslednja nedelja donosi sa sobom glavnu nagradu. Ne dva, ne pet, nego čak 10 Loot Boxova u obe igre.

Ukoliko propustite neku nedelju, uvek možete da nadoknadite u sledećoj i osvojite nagrade iz obe nedelje. Ako ste mislili da je 20 Mega Hero Bundle mali razlog da počnete da igrate ovu igre, razmislite dva puta nakon što pročitate ovu vest.

Pozovite svoje prijatelje u Nexus, odigrajte 20 partija i osvojite vredne nagrade. Slobodno potražite saigrača na našem forumu ukoliko ste novi u igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: