HGC EU 2017: Najava 7. kola

Jeste li spremni za još jedan vikend najboljih svetskih Heroes of the Storm mečeva?

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 21.04.2017.

15:50

HGC EU 2017: Najava 7. kola

Novo kolo, nova uzbuđenja. Prošle nedelje, posle kraće pauze, imali smo priliku da uživamo u najboljem takmičarskom HotS-u na vrhunskom nivou. Iako su svi favoriti pobedili u svojim mečevima, barem su se pošteno namučili na tom putu.

Stanje na tabeli ostalo je isto i posle 6 nedelja. Team Liquid ostaje i dalje jedini tim bez poraza i nakon ovog kola, ali su im zato i Tricked esport i Playing Ducks zadali dosta muka. Oba meča završena su rezultatom 3-2 u korist TL. Na drugoj strani beGenius i dalje bez pobede u HGC i ne vidimo kako će se to promeniti jer svoj sledeći meč igraju protiv velikog Fnatica.

Fnatic otvara današnji dan protiv već pomenutog francuskog tima beGenius u 18h. Švedski tim je veliki favorit u ovom meču i sigurni smo da su željni brze i čiste pobede od 3-0. Drugi meč danas od 20:30h igraju dva ne toliko popularna tima, Synergy i Tricked esport. Mali derbi začelja, ali svakako bitan za oba tima jer ne žele da se nađu na toj 7. poziciji kada dođe okršaj sa HGC Open Division timovima. Blagu prednost dajemo Trickedu zbog sjajne igre u prošlom kolu protiv Team Liquid, a i pravo je čudo što su ovako nisko rangirani s obzirom da imaju prilično dobar tim.

U subotu Fnatic ponovo otvara dan od 18h, ali ovog puta protiv ne toliko lakog protivnika. Playing Ducks su pokazali prošle nedelje da mogu da se nose i sa najboljim iz lige, i jako im je malo falilo da odnesu prvu veliku pobedu. Možda će to biti baš ovaj meč. Gledaćemo veliki okršaj između dva range assasina Quackniixa i Crisa, odnosno duel scHwimpija i SportBilliya na malo čudnijim herojima. Odmah nakon njih od 20:30h igraće Team Expert protiv Tricked esports. TE su pokušali prošle nedelje protiv Fnatica sa nekim čudnim pikovima, pa smo mogli da vidimo i po prvi put Probiusa na pro sceni, koji je i doneo jedinu pobedu. Bio je tu i Gazlowe koji se nije baš proslavio. Naravno Adrd je bio čovek iza svih “crazy” pikova Team Experta. Videćemo da li će se ove nedelje vratiti na “normalne” pikove ili će nastaviti da nas oduševljavaju.

Nedelja će najverovatnije biti u bojama favorita s obzirom da igraju preostala dva tima sa vrha. beGenius još jedan težak zadatak protiv Team Dignitas. TD ima lak posao ove nedelje da ostane na vrhu tabele i mogu smireno da čekaju kiks nekog od rivala sa vrha. Kad smo kod kiksa, Team Liquid ne sme sebi da dopusti lošu igru iz prethodne nedelje, jer imaju prilično lak zadatak protiv Synergy. Svi već prognoziraju 10 pobedu u nizu za moćni Team Liquid, ali videćemo šta su Rusi spremili za nas ovog vikenda. Kao i svi mečevi, i ovi počinju od 18h i 20:30h i možete ih pratiti na HotS Twitchu kanalu https://www.twitch.tv/blizzheroes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: