Blizzard sprema veliki event povodom HotS 2.0

Ako ste mislili da su dva nova heroja, jedan battleground i novi lootbox sistem sve što nam je Blizzard spremio ovog meseca, onda ste se prevarili.

Izvor: nikola ranèiæ klan rur

Sreda, 19.04.2017.

17:21

Blizzard sprema veliki event povodom HotS 2.0

Povodom velikog Launch eventa HotS 2.0, Blizzard poziva sve fanove da se priključe online 25. aprila, velikoj prezentaciji nove ere HotS-a.

U 20h po našem vremenu na zvaničnom Blizzard Twitch kanalu očekuju nas nova iznenađenja. Još jedan novi heroj, egzibicioni meč između dve najbolje evropske ekipe, novi cinematic i još mnogo toga. Već jako dobro poznato lice kada su veliki HotS događaji u pitanju, Ena Proser Robinson, zajedno sa Kevin Johansonom, vodiće će nas na sceni sa game developerima o svim promenema koje HotS 2.0 donosi. Ukoliko ste imali bilo kakva pitanja ili nedoumice kako će funkcionisati novi sistem u 2.0 moći ćete da saznate 25. aprila.

Takođe, biće prikazan i novi sinematik koji će nam otkriti novog heroja, trećeg za samo mesec dana. Za razliku od Genjia, gde su fanovi uspeli da se dokopaju informacija koje su navele da je baš Cybernetic Ninja sledeći heroji koji stiže u Nexus, Blizzard jako vešto skriva sve informacije o novom heroju, tako da možemo da očekujemo veoma zanimljivu vest.

Tu zabava ne prestaje, jer odmah posle razgovora o novom HotS 2.0 počinje egzibicioni meč između Fnatic i Team Dignitas. Ima li boljeg načina da se predstavi nova mapa Hanamura, nego da gledamo dva pro tima kako se bore na istoj. Sigurni smo da će nam ova dva velika tima prirediti sjajnu zabavu na novoj mapi, a možda i otkriti neke taktike kako najbolje da se iskoriste prednosti i izazovi koje nova mapa donosi sa sobom.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: