RUR Heroes of the Storm liga TOP 4 (Subota, 08. april)

Ove subote saznaćemo ko igra najbolji Heroes of the Storm u regionu.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Četvrtak, 06.04.2017.

11:21

RUR Heroes of the Storm liga TOP 4  (Subota, 08. april)
foto: Klan RUR

Posle 5 odigranih kola i ukupno 30 mečeva punih uzbuđenja došli smo do samog kraja RUR Heroes of the Storm lige. Ovog vikenda u subotu 08. aprila sa početkom od 12h u TC Stadion, u Game Pub igraonici, odigraće se LAN Finale gde će se 4 najbolje ekipe lige boriti za šampiona regiona.

Hrvatska ekipa Gelipteri je odustala od daljeg toka takmičenja, tako da u dalju fazu prolazi ekipa sa najbolje ostvarenim skorom u toku grupne faze. Timovi koji su prošli u TOP 4 fazu su: LvlUp, Hereos of Mladi Radnik, HotS Rebels i Rangers of the Order.

Svi timovi koji se nalaze u TOP 4 su učestvovali i na Klan RUR HotS Games.con turniru, a čak 3 od 4 ekipe se ponovo nalaze među četiri najbolje. Ekipa LvlUp je jedina ekipa koja nije poražena u grupnoj fazi takmičenja i važe za glavnog favorita lige. Odbranu titule započeće duelom protiv ekipe Rangers of the Order.

Drugi polufinalni duel biće između ekipa Heroes of Mladi Radnik i HotS Rebels. Do sada se nisu ukrstili putevi ove dve ekipe, ali su se i jedna i druga uvek nalazile pri vrhu domaće HotS scene. U grupnoj fazi takmičenja obe ekipe imale su skor od 4-1.

Sve mečevi TOP 4 faze igraće se takođe na Bo5 principu, s tim što u završnoj fazi timovi će moći da banuju po dve mape.

Pozivamo sve ljubitelje HotS-a i zainteresovane goste da ovog vikenda gledaju TOP 4 fazu uživo. Sve mečeve možete pratiti i na našem Klan RUR Twtich kanalu, www.twitch.tv/klanrur, gde će biti organizovan veliki giveaway bundle kodova koje je obezbedio Blizzard.

Nagrade za četiri najbolje ekipe obezbedio je Klan RUR u saradnji sa partnerima kompanijama Sandberg i Blizzard:
  1. mesto – 5x Derecho Headset
  2. mesto – 5x Thunderstorm Keyboard
  3. mesto – 5x Blast Mouse
  4. mesto – 5x Bundle kodova


Vidimo se u subotu u TC Stadion!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: