Heroes of the Storm 2.0

Dolazi nova era u HotS sa Heroes of the Storm 2.0.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Sreda, 29.03.2017.

18:34

Heroes of the Storm 2.0
foto: Blizzard

Nakon najave na BlizzConu 2016 o tome kako će proširiti level cap sa 40 na totalnu sumu levela svih heroja, te postova na Redditu od pre više od pola godine o tome kako ćemo dobiti lootbox i u HotS-u, Blizzard je konačao izašao iz senke tajnovitosti i najavio sve to, uz još mnogo, mnogo novina, koje nam stižu u Heroes of the Storm 2.0.

Više nećete biti ograničeni na level 20 na svakom heroju, odnosno level 40 na nalogu. Sa novom verzijom igre, više nema ograničenja. Ukupan level svih heroja predstavljaće level vašeg naloga. Level razlika između potrebne količine XP-a za napredovanje je drastično smanjena, tako da ćete sada brže stići do tog 10 levela za master skin. Svaki level sada donosi malu količinu nagrada sa sobom, kako za hero level tako i za account level.
Overwatch igrači su već upoznati sa izgledom jednog lootboxa, i sada nešto slično dolazi i u Nexus. Lootchest je nagrada koju dobijate kada napredujete u levelu, a moći će i da se kupi za novu in-game valutu Gems koja zamenjuje prave pare. Lootchest u sebi može da sadrži heroje, skinove (kako master tako i one koji su do sada mogli da se kupe samo za prave pare), novine kao što su baneri, sprejevi, emotikoni i spikere(announcer). Svaki lootchest može biti od običnog do epic ili rare i koji sa sobom imaju barem jedan item te težine.
Ubačena je ogromna količina novih portreta i sprejeva koje možete postavljati po čitavom bojnom bolju. Baner će se pojaviti kao odraz vaše snage kada zauzmete kamp, srušite fort ili zauzmete map objektive. Announcer vam omogućava da koristite glasove drugih heroja, dok emoticons služe prilikom dopisivanja sa vašim prijateljima u chatu. Oduvek ste želeli da uzmete Murkya i kažete “ALL SHALL SUFFER?”, onda vaše vreme dolazi.
Ubačeni su i takozvani Shardovi koje sakupljate iz lootchesta za duplikate koje već imate, i mogu se korisiti takođe za kupovinu mounta, portreta i ostalih sitnica. Goldi i dalje postoje i služiće prvenstveno za kupovinu heroja.

Sve ovo će vam se nalaziti u novom delu igre pod nazivom "Collection", gde ćete moći da vidite šta sve posedujete, ali i da napravite specijalne "layouts" kombinacije za heroje, koje ćete moći da sačuvate i koristite jednim klikom nanjih.

Pogledajte kako će sve to izgledati u Heroes of the Storm 2.0:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: