Esports B92.net

Poslednje kolo RUR HotS lige, otvorena borba u grupi 1

Poslednje, 5. kolo RUR HotS lige odlučiće četvrtog učesnika u TOP 4, ali i koji će tim na kojoj poziciji otići u dalju fazu takmičenja.

Nikola Savić KlanRUR Izvor:
Podeli

U grupi 2 već je sve poznato. U dalju fazu takmičenja prolaze ekipe lvlUP i HotS Rebels, jedine dve ekipe bez poraza u grupi 2. U ovom kolu će u direktnom susretu odlučiti koja od ove dve ekipe prolazi kao prva, a koja kao druga u LAN završnicu. Ekipa lvlUP je svakako favorit kako u ovom kolu, tako i u celoj ligi, tako da HotS Rebels čeka težak posao ukoliko žele to prvo mesto u grupi.

Ostali mečevi u grupi dva igraju se između Rangers of the Order i 9 Gaga i Borbene ekipa vs Bacili smo pare. Oba meča su bez rezultatskog značaja, jer nijedna ekipa ne može da prođe u TOP 4.

U grupi 1 potpuno drugačija slika. Za sada je samo hrvatski tim Gelipteri osigurao prolaz, najverovatnije i kao prvi u grupi. Za drugo mesto se bore dva tima, Heores of Mladi Radnik i Bad Connection. Oba tima moraju da pobede svoj meč ukoliko žele u TOP 4. HoMR ima malo lakši zadatak, svoj meč igraju protiv Luxoria’s Flying Circus, i važe za favorita. Međutim, iako pobede svoj meč, sudbinu u daljem toku takmičenja odrediće im meč između Bad Connection vs Gelipteri.

Bad Connection ima najbitniji meč do sada. Samo čistom pobedom prolaze u TOP 4 fazu, tako da je sve u njihovim rukama. Da neće imati lak zadatak govori podatak da ekipa Gelipteri nemaju nijedan poraz u ova četiri kola.

Poslednji meč u grupi 1 igra se između Prosek Gaming vs HOTS Auce, i ovaj meč je bez rezultatskog značaja po ove dve ekipe.

Meč između Heroes of Mladi Radnik vs Luxoria’s Flying Circus možete pratiti u ponedeljak od 20h, i meč između Bad Connection vs Gelipteri možete pratiti u sredu, takođe od 20h. Ne propustite ove mečeve jer nas očekuje uzbudljiva završnica.

Prati B92 na Viberu

HotS

Predstavljamo HotS heroje: Auriel

Jedan od retkih Support heroja iz Diablo univerzuma, Auriel, Archangel of Hope, unela je u Heroes of the Storm potpuno novi način igre. Auriel je veoma jedinstveni heroj. Jedini Support heroj koji ne koristi manu, već ima svoju energiju. I dok se igrači uglavnom oslanjaju na svoje Support heroje da ih leče, Auriel je heroj koji gotovo u potpunosti zavisi od svojih saigrača.

HotS sreda 19.07. 12:26 Komentara: 0

HGC EU: Pregled 4. kola – #GETTRICKED

Vest da je Fnatic pobedio više nije toliko bitna. Već su se gotovo svi pomorili sa tim da im trenutno nema ravnih u Evropi. Međutim, da nam je neko pričao da će ovako izgledati tabela pred poslednje kolo prvog dela druge sezone, sigurno mu ne bi poverovali. Team Liquid i Team Dignitas nalaze sa na 4. odnosno 5. poziciji, dok Team Expert i Tricked eSport dele 2. mesto na tabeli.

HotS ponedeljak 17.07. 17:54 Komentara: 0

HGC EU: 4. kolo – biti ili ne biti za Team Dignitas

S obzirom da je Fnatic obezbedio prolaz na Western Clash još u prošlom kolu, ostala su samo još dva mesta koja vode u Ukrajnu. Biće veliko iznenađenje ako ne budemo videli Team Dignitas posle toliko godina na nekom od većih takmičenja, pogotovo što su baš oni pobednici prošlog Western Clasha koji se igrao u martu ove godine na IEM Katowice turniru.

HotS petak 14.07. 02:17 Komentara: 2

Stukov stigao na EU zajedno sa reworkom na Xulu i Hanamuri

Posebno se radujemo svaki put kada stigne novi heroj u Nexus. Čim upalimo igru, odmah prvo u Try Mode da se detaljno upoznamo sa herojem. Zatim razmišljanje da li je heroj dovoljno dobar da odmah potrošimo 15,000 golda ili ipak sačekati dve nedelje da padne cena na 10,000. I šta onda? Naravno, pravac Quick Match, jer će u Ranked modu ionako biti banovan skoro svaku partiju.

HotS sreda 12.07. 02:11 Komentara: 1

HGC EU: Fnatic već obezbedio prolaz na Western Clash

Posle samo tri kola već imamo prvi tim koji se kvalifikovao za Western Clash, koji se ove sezone igra u Ukrajni. Naravno, to je niko drugi, nego šampion Mid-Season Brawla, Fnatic. Kao jedini tim bez boraza u dosadašnjem delu takmičenja i skorom od 5-0, već su obezbedili siguran prolaz, vrlo moguće i kao prvoplasirana ekipa.

HotS ponedeljak 10.07. 16:40 Komentara: 0

HotS: Stiže nerf za Anub’araka!

Kako se nije našao na listi izmena koje se trenutno testiraju na PTR serveru u okviru Stukov patcha, Anub’rak je brzo postao vrela tema među mnogim profesionalnim Heroes of the Storm igračima.

HotS subota 8.07. 11:22 Komentara: 0

HotS: Novi nedeljni Brawl – Pull Party

Konačno novi jedinstveni Brawl, baš onakav kakav treba da bude. Zabavan, kratak i dinamičan, “Pull Party” je sve to i još više. Navucite kupaći kostim, namažite kremu za sunčanje i pravac na bazen, jer STITCHES WANT TO PLAY!

HotS petak 30.06. 12:49 Komentara: 0

HGC EU: Najava 2. kola – Može li Team Liquid do 3-0?

Kao što smo navikli tokom cele ove godine, petak je dan za najbolji HotS na planeti. Još jedan uzbudljijvi vikend je pred nama, a odmah na stratu kola imaćemo priliku da gledamo duel dva velika tima. Podsećamo još i da će za vreme ovog meča biti više informacija o novom heroju koji stiže u Nexus – Alexei Stukov!

HotS petak 30.06. 12:09 Komentara: 0
strana 1 od 8 idi na stranu