4. kolo RuR HotS lige, poslednji voz za neke od ekipa

Vikend koji je pred nama donosi sa sobom možda i odlučujuće mečeve za neke od ekipa. Uzbudljivu sliku imamo u grupi 1, gde će dva tima pokušati da se pribilže hrvatskom timu Gelipteri na vrhu tabele.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Subota, 11.03.2017.

12:46

4. kolo RuR HotS lige, poslednji voz za neke od ekipa
foto: Klan RUR

U subotu, prvi meč na programu u 18h biće između Heroji s Oluju i Rangers of the Order. ROTO ima teoretske šanse za prolazak dalje ukoliko pobede u ovom meču, međutim imaće jako težak zadatak jer ispred sebe imaju najjaču ekipu u ligi koja do sada nije izgubila nijednu mapu.

Prosek Gaming i Heroes of Mladi Radnik igraju najbitniji meč do sada. Prošle nedelje imali smo priliku da gledamo sjajnu seriju između HoMR i Bad Connection koja je otišla u neizvesnu završnicu u petom meču, tako da se nadamo barem približnoj slici i ove nedelje. Ekipa Prosek Gaming ima poslednju šansu u ligi, jer ih samo pobeda ostavlja u trci za TOP 4.

Ostali mečevi u grupi 1 igraju se između ekipa Gelipteri vs HOTS Auce i Bad Connection vs Luxoria’s Flying Circus. Gelipteri imaju lak posao da ostanu na vrhu tabele, jer u četvrtom kolu igraju protiv poslednje ekipe na tabeli koja ima skor 1-9 u prva tri kola. LFC može potencijalno da pomrsi konce u grupi 1 ukoliko ostvari pobedu protiv BC i dođe na poziciju koja može da ih dovede do drugog mesta.

Na drugoj strani u grupi 2 igraju se mečevi između ekipa Bacili smo pare vs 9 Gaga i Borbena ekipa vs HotS Rebels. Prvi meč između BSP i 9Gaga nema neki rezultatski značaj s obzirom da ni jedna ni druga ekipa nemaju šanse da prođu u TOP 4. HotS Rebels ekipa pobedom u četvrtom kolu osigurava sebi mesto u četiri najbolje ekipe, ali ispred sebe imaju jako nezgodnog protvnika. Borbena ekipa je do sada pružala sjajne partije protiv svake ekipe, iako to stanje na tabeli baš i ne pokazuje.

Sve mečeve kao i uvek možete pratiti na našem Twtich kanalu: https://www.twitch.tv/klanrur

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: