Završeno 3. kolo RuR HotS lige, tri tima i dalje bez poraza

Još jedna uzbudljiva nedelja na domaćoj HotS sceni je iza nas.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Sreda, 08.03.2017.

18:53

Završeno 3. kolo RuR HotS lige, tri tima i dalje bez poraza
foto: Klan RUR

Po prvi put imali smo napetu završnicu u petom meču između Bad Connection i Heores of Mladi Radnik koji je na kraju završen pobedom HoMR 3-2. Hrvatski tim Gelipteri i dalje bez izgubljenog meča u grupi 1, dok na drugoj strani čak dva tima, Heroji s Oluju i HotS Rebels u grupi 2 takođe bez izgubljene partije.

Treće kolo počelo je u petak veče laganom pobedom Heroja s Oluju protiv tima Borbena Ekipa rezultatom 3-0. Borbena ekipa pružila je dobar otpor u jednom meču gde su izdržali skoro 15 minuta protiv glavnih favorita, što nije uobičajno za njih s obzirom da su skoro svaki meč dobili ispod 10 minuta.

U subotu smo na strimu imali priliku da gledamo meč između Luxoria’s Flying Circus i HOTS Auce. Mali derbi začelja tabele počeo je odlično za HOTS Auce, koji je neočekivano poveo na prvoj mapi u ovoj seriji. Sledeći meč igrao se na Towers of Doom, omiljenoj mapi LFC. Odlično igrom izjednačili su seriju na 1-1, i vratili samopouzdanje u svoj tim. Ostali mečevi završeni su lako u korist LFC ekipe koja konačno stiže do prve pobede u našoj ligi.

Sa malim kašnjenjem u nedelju veče počeo je najuzbudljivi meč u dosadašnjem delu sezone. Snage su odmerili Bad Connection i Heroes of Mladi Radnik. BC pre ovog meča nije izgubio nijednu mapu i bili su blagi favoriti pre početka ove serije. Međutim kao što smo najavili pre starta trećeg kola, jeste da ne treba potceniti ekipu HoMR. Dobrom igrom u prva dva meča dolaze do ozbiljne prednosti od 2-0, gde ih samo jedan meč deli od pobede.

Za ovako dobar rezultat možda je i najviše zaslužan kapiten ekipe Ladzzo koji je sjajnom igrom na Artanisu donosio lake killove za svoj tim u ranoj fazi meča. Bad Connection nije dozvolio Artanis pick na trećoj mapi, i uzimaju ga za sebe kao prvi pick. Igrao se Battlefield of Eternty, jedna od najboljih mapa za pomenutog heroja. Nisu dozvolili da HoMR iskoristi snowball potencijal sa Sylvanas na ovoj mapi i smanjuju prednost na 1-2. Četvrti meč nova dominacija Heroes of Mladi Radnik. Igrao se Sky Temple, BC praktično da nije imao bazu dok je HoMR na donjoj liniji imao čak i fort. Jako loša odluka obila im se o glavu, izgubili su bossa uz kompletan tim wipe i na taj način poklonili pobedu ekipi Bad Connection. Konačno na petoj mapi HoMR dolazi zasluženo do pobede rezultatom 3-2.

Pogledajte kako je izgledao taj boss fight na Sky Temple: Kasno uveče po prvi put imali smo priliku da gledamo ekipu HotS Rebels na strimu. Vatreno kršenje na strimu imali su protiv ekipe 9 Gaga. Boljim rotacijama i organizovanijom igrom u team fightu dolaze lako do pobede od 3-0. Ekipa 9 Gaga je imala svoje trenutke u par navrata, ali uvek su bili korak iza ekipe HotS Rebels. U isto vreme igrao se poslednji meč kola između hrvatskog tima Gelipteri i ekipe Prosek Gaming. Nova dominacija komšija i laka pobeda od 3-0.

Ostao je da se odigra još meč između ekipa Rangers of the Order i Bacili smo pare, koji će biti odigran u toku sledeće nedelje.

Pogledajte kako izgleda stanje na tabeli posle treće nedelje: https://www.toornament.com/tournaments/589fa6a7140ba0913c8b4594/stages/1/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: