Probius, novi Protoss heroj koji stiže u Nexus

Posle malog kašnjena kao što to obično biva na LAN događajima, konačno je najavljen dugo očekivani novi heroj koji ulazi u Nexus.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 03.03.2017.

20:13

Probius, novi Protoss heroj koji stiže u Nexus

To je novi Protoss heroj, ni manje ni više nego protos “radilica”, odnosno Probe, pod imenom Probius.

Probius dolazi u Heroes of the Storm kao range specialist heroj iz StarCraft univerzuma.

Za sada znamo da će imati mogućnost da warpuje Pylone i Photon Cannone i tako pomaže svom timu. Nakon što je Ragnaros stvoren sa idejom da se osećate kao Raid Boss iz World of Warcraft univerzuma, Probius donosi sa sobom elemente real-time strategije tako da će sigurno biti veoma zanimljiv za igru. Konačno ćemo biti u mogućnosti da napravimo ceo Protoss tim u Nexusu, zajedno sa Artanisom, Zeratulom, Tassadarom i Alarakom, TOGETHER WE ARE STRONG!

Pored novog heroja najavljenje su izmene na još par heroja u novom patchu kao što su Cho’gall, Gazlowe, Arthas i Anub’arak. Blizzard se konačno setio i pomalo zaboravljenih heroja. Najavljen je i “On Fire” sistem, nešto slično kao u Overwatch univerzumu, gde će do tri heroja imati mogućnost da budu On Fire u zavisnosti od svog performasa tokom igre.

Za sada još znamo da Probius stiže na PTR test server početkom sledeće nedelje, tako da možete očekivati detaljniji izveštaj u ponedeljak.

Do tada, pogledajte kako izgleda Probius trailer:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: