Počinje drugo kolo RUR HotS lige - pratite uživo!

Nastavljamo dalje sa mečevima drugog kola, prve regionalne Klan RuR HotS lige. Ovog vikenda imaćemo priliku da gledamo čak pet od šest mečeva na strimu.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Subota, 25.02.2017.

14:25

Počinje drugo kolo RUR HotS lige - pratite uživo!

Prvi meč dana u 15h otvaraju Heroji s Oluju protiv ekipe Bacili smo pare. Biće ovo težak zadatak za ekipu Bacili smo pare s obzirom da su već izgubili prvi meč, ali i protiv sebe imaju favorita za osvajanje ove lige.

Odmah nakon ovog meča u 17h na megdan izlaze Luxoria’s Flying Circus i Gelipteri. Tim Gelipteri koji nam dolazi iz Hrvatske, pokazao se kao nezgodan protvnik. U prvom kolu savladali su deo tima koji se našao u finalu Games.con turnira, Heroes of Mladi Radnik rezultatom od 3-0, tako da imaju blagu prednost pre početka ovog meča.

Poslednji meč današnjeg dana odigraće HOTS Auce i Heroes of Mladi Radnik. Videćemo koliko su poboljšali svoju koordianciju igrači iz HOTS Auce jer ih očekuje važan meč ukoliko žele da se bore za mesto u TOP 4.

U nedelju 26.02. odigraće se dva meča između Prosek Gaming i Bad Connection u 19h. U grupi 2 igraju 9 Gaga i Borbena ekipa u 21h. Možemo da očekujemo da će meč između PG i BC biti jako uzbudljiv, jer imamo okršaj dve jake ekipe iz grupe 1, koje su ostvarile skoro ubedljive pobede u prvom kolu.

I za kraj ništa manje bitan meč u drugoj grupi. Borbena ekipa je pokazala prošle nedelje da umeju i te kako da zadaju dobar udarac protivniku, videćemo kako će se snaći protiv ovonedeljnog protivnika.

Tokom strima biće organizovan giveaway bundle kodova, koje je posebno za ovu priliku obezbedio Blizzard.

Sve mečeve možete pratiti na našem Twtich kanalu: https://www.twitch.tv/klanrur/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: