Najavljen 2018 Hearthstone Wild Open

Obrišite prašinu sa Dr. Booma i Reno Jacksona, spremite svoje Grim Patrone – najavljen je Hearthstone Wild Open!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 15.02.2018.

11:50

Najavljen 2018 Hearthstone Wild Open

Izvor: Klan RUR

Baš kao i prošle godine, i ove će Blizzard dati šansu Wild igračima da se takmiče i oprobaju u nezvaničnom Wild svetskom prvenstvu.

Ukupan nagradni fond za 8 najboljih igrača koji se plasiraju na uživo završnicu je 25 000 dolara.

Prijave za kvalifikacije prve nedelje traju do 18. februara, a same kvalifikacije će se održati u dva talasa, prvi je od 22. do 25. februara, i drugi je od 1. do 4. marta.

U kvalifikacijama će se igrati Swiss format, sa Conquest bo3 partijama, gde igrači donose 3 špila u banuju jedan pre svakog meča.

Svaki region (Evropa, Azija, Amerika) će imati zasebne kvalifikacione turnire svake nedelje. Kvalifikacije će biti sa po 128 igrača, tako da je broj mesta ograničen, požurite!

Po najboljih 16 iz svakih kvalifikacija će se plasirati na regionalni plej-of, odakle će se odlučiti kojih dvoje će u Top 8, dok će poslednja dva predstavnika dati Kina, koja ima zaseban format.

Više o samom formatu i o tome gde da se prijavite, pročitajte u zvaničnom obaveštenju na Hearthstone sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: