Esports B92.net

Jesenja Hearthstone liga u organizaciji ESL-a

ESL Adria liga uskoro za sve ljubitelje Hearthstone-a u regiji.

SyS KlanRUR
Podeli

RUR saznaje da je ESL zadovoljan dobrim odzivom unutar svog ESL VIP Adria izdanja koje trenutno pokriva CS:GO, League of Legends i FIFA17/18, odlučio da pokrene i jesenje izdanje ESL Adria Hearthstone lige. Trenutno se odigravaju kvalifikacije za jesenje izdanje lige, a nagradni fond unutar lige podrazumeva 50 eura u novčanim nagradama, ali i premium ESL naloge u trajanju od 6 meseci, i hardware nagrade koje će biti dodatno objavljene.

Qualifier-e možete igrati svake nedelje u 16:00 časova, finale lige će se održati 26.novembra, a turnire možete pratiti i na twitch stream-u.

PRIJAVE

PRIJAVE

PRIJAVE

Objavu ESL-a prenosimo u celosti ispod:

Nakon otvaranja ESL Adrie i uspešnog završetka online kvalifikacija VIP Adria lige odlučili smo da uvedemo i Hearthstone kao zvaničnu igru ESL Adrie.

Naš cilj je popularizacija samog Hearthstonea kako bi na nekom većem event-u u budućnosti mogli da vidimo i Hearthstone kao zvaničnu igru.

Trenutno je u toku jesenji ESL Adria qualifier (Autumn ESL qualifier) koji se sastoji iz 8 qualifier-a gde će finalisti igrati u Grand Finalu i imati priliku da osvoje 50 evra novčane nagrade, premium ESL accounte u vrednosti od 6 meseci i hardware nagrade (koje ćemo uskoro objaviti na sajtu). Naravno, postoji I mogućnost povećanja prize pool-a.

Posebni uslovi takmičenja ne postoje, što znači da su svi igrači dobrodošli, a cilj nam je da okupimo što veći broj igrača i na taj način omogućimo svakome da se pridruži našem Hearthstone Community-u i da svojim ucešćem dobije mogućnost da osvoji nagrade i bude deo jedne domaće zajednice kao što je ESL Adria.

Ujedno, ova liga nam omogućava okupljanje većeg broja igrača i ujedinjenje Adria regiona, kao i povećanje nagrada i (gore pomenuog) prize pool-a srazmerno sa rastom broj igrača.

Vodeći se načelom “From the community by the community” nadamo se vašoj saradnji i zainteresovanosti.

Prati B92 na Viberu

Hearthstone

Zbog Dead Man’s Hand Warriora promenjena HCT pravila

Jedan od zanimljivijih i težih špilova za igranje koji se pojavio nakon izlaska Knights of the Frozen Throne ekspanzije jeste nova varijanta Fatigue Warriora, koja se bazira na novoj Warrior karti Dead Man's Hand, a koji koji je osmislio i popularisao poznati Hearthstone strimer i igrač Dog.

Hearthstone petak 15.09. 11:19 Komentara: 3

Rečnik Hearthstone žargona i termina za početnike

Iako često pišemo ovde o raznim Hearthstone temama, ponekada verovatno zdravo za gotovo uzimamo da svi poznaju i razumeju žargone koji se koriste u Hearthstone svetu i koji su ustanovljeni praktično od kada je igra i izašla. Neki od njih su preuzeti iz drugih igara, bilo kartičnih bilo video igara, dok su drugi jedinstveni za Hearthstone.

Hearthstone utorak 12.09. 09:37 Komentara: 10

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

Hearthstone utorak 5.09. 19:53 Komentara: 13

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu