Stigli su novi nerfovi u Hearthstone!

Večeras (ponedeljak) od oko 19 i 20 po našem vremenu stigao je Hearthstone patch 9.1 koji nam je doneo najavljene nerfove nekih problematičnih karata.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 18.09.2017.

19:36

Stigli su novi nerfovi u Hearthstone!

Tako Innervate sada daje jednu umesto dve mane, Fiery War Axe sada košta 3 umesto 2 mane, Hex košta 4 umesto 3 mane, Murloc Warleader sada više ne daje i +1 Health, a Spreading Plague takođe ima povećanu cenu, pa košta 6 umesto 5 mana.

Podsećamo vas da u naredne dve nedelje možete pretvoriti u Dust karte Spreading Plague i Murloc Warleader za punu vrednost dusta, dakle za 400(Epic) , odnosno 100 dusta (Rare) dok su karte Innervate, Fiery War Axe i Hex bazične karte, koje ne mogu da se unište za dust.

Biće veoma zanimljivo narednih dana pratiti u kom prvacu će se razviti meta, sada kada je praktično svaki Druid arhetip popio nerf, jer je Innervate bila ključna karta u svakom Druid špilu. Takođe će biti zanimljivo videti u kom pravcu će otići Warrior, jer je Fiery War Axe takođe ključna karta praktično svakog Warrior špila ikada. Da li će to biti smrt Pirate Warriora? Ostaje nam da vidimo.

B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: