Esports B92.net

Stigli su novi nerfovi u Hearthstone!

Večeras (ponedeljak) od oko 19 i 20 po našem vremenu stigao je Hearthstone patch 9.1 koji nam je doneo najavljene nerfove nekih problematičnih karata.

nikola savić klan rur
Podeli

Tako Innervate sada daje jednu umesto dve mane, Fiery War Axe sada košta 3 umesto 2 mane, Hex košta 4 umesto 3 mane, Murloc Warleader sada više ne daje i +1 Health, a Spreading Plague takođe ima povećanu cenu, pa košta 6 umesto 5 mana.

Podsećamo vas da u naredne dve nedelje možete pretvoriti u Dust karte Spreading Plague i Murloc Warleader za punu vrednost dusta, dakle za 400(Epic) , odnosno 100 dusta (Rare) dok su karte Innervate, Fiery War Axe i Hex bazične karte, koje ne mogu da se unište za dust.

Biće veoma zanimljivo narednih dana pratiti u kom prvacu će se razviti meta, sada kada je praktično svaki Druid arhetip popio nerf, jer je Innervate bila ključna karta u svakom Druid špilu. Takođe će biti zanimljivo videti u kom pravcu će otići Warrior, jer je Fiery War Axe takođe ključna karta praktično svakog Warrior špila ikada. Da li će to biti smrt Pirate Warriora? Ostaje nam da vidimo.

B92

Prati B92 na Viberu

Hearthstone

Zbog Dead Man’s Hand Warriora promenjena HCT pravila

Jedan od zanimljivijih i težih špilova za igranje koji se pojavio nakon izlaska Knights of the Frozen Throne ekspanzije jeste nova varijanta Fatigue Warriora, koja se bazira na novoj Warrior karti Dead Man's Hand, a koji koji je osmislio i popularisao poznati Hearthstone strimer i igrač Dog.

Hearthstone petak 15.09. 11:19 Komentara: 3

Rečnik Hearthstone žargona i termina za početnike

Iako često pišemo ovde o raznim Hearthstone temama, ponekada verovatno zdravo za gotovo uzimamo da svi poznaju i razumeju žargone koji se koriste u Hearthstone svetu i koji su ustanovljeni praktično od kada je igra i izašla. Neki od njih su preuzeti iz drugih igara, bilo kartičnih bilo video igara, dok su drugi jedinstveni za Hearthstone.

Hearthstone utorak 12.09. 09:37 Komentara: 10

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

Hearthstone utorak 5.09. 19:53 Komentara: 13

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu