Esports B92.net

Pogledajte zašto je Treachery najzabavnija nova HS karta

Kada su nam otkrivane nove karte Knights of the Frozen Throne ekspanzije, jedna od karata koja svakako nije prošla tiho jeste Warlockov spell Treachery.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Sa jedne strane, ljudi su se bunili zašto Warlocku stalno idu najgore karte, kad je ionako trenutno najgora klasa, dok su se sa druge strane javljali mnogi koji su zadovoljni zbog njenog postojanja, jer je ovakav tip karte, koji “posuđuje” protivniku vašeg miniona, nešto što je zajednica tražila jako, jako dugo.

Oni koji na igru gledaju ozbiljno, Treachery su videli kao smešnu kartu, gde su jedinu validnu upotrebu smatrali za kombo sa Doomsayerom, odnosno kao sigurno čišćenje table.

Drugi koji Hearthstone pre svega gledaju kao zabavu (što u osnovi svaka igra treba da nam primarno bude!) su videli odmah gomilu kreativnih ideja, koje su ovih dana sprovedene u delo.

Spomenuli smo jedini “ozbiljni” kombo sa Doomsayerom, e pa ovaj Priest igrač je takođe napravio kombo Doomsayer+Treachery, ali ne da bi ubio protivniku tablu, već samog protivnika. Pitate se kako? Pogledajte video:

Naravno, tu je bio i standardni zabavni kombo, a to je da protivniku date još jednu od “očajnih” karta ove ekspanzije, koja je, čini nam se, napravljena ciljno da bi pravili Treachery kombinacije sa njom. Govorimo o novom demonu Howlfiend i tome da protivniku izbacite sve karte iz ruke.

Na kraju, danas se pojavila i sjajna nova kombinacija koju je osmislio Redditor SiloticHS, koji je, kako kaže, kraftovao Mekgineer Thermaplugg samo zbog ovog komboa, koji uključuje njega, Defile, Necrotic Geist i naravno Treachery.

Kakve sve vama ideje padaju na pamet sa ovom kartom?

Prati B92 na Viberu

Hearthstone

Zbog Dead Man’s Hand Warriora promenjena HCT pravila

Jedan od zanimljivijih i težih špilova za igranje koji se pojavio nakon izlaska Knights of the Frozen Throne ekspanzije jeste nova varijanta Fatigue Warriora, koja se bazira na novoj Warrior karti Dead Man's Hand, a koji koji je osmislio i popularisao poznati Hearthstone strimer i igrač Dog.

Hearthstone petak 15.09. 11:19 Komentara: 3

Rečnik Hearthstone žargona i termina za početnike

Iako često pišemo ovde o raznim Hearthstone temama, ponekada verovatno zdravo za gotovo uzimamo da svi poznaju i razumeju žargone koji se koriste u Hearthstone svetu i koji su ustanovljeni praktično od kada je igra i izašla. Neki od njih su preuzeti iz drugih igara, bilo kartičnih bilo video igara, dok su drugi jedinstveni za Hearthstone.

Hearthstone utorak 12.09. 09:37 Komentara: 10

Hearthstone: Stižu nerfovi!

Baš kao što je Ben Brode i najavio za vikend, Blizzard je rešio da ne čeka “vekovima” da se meta sama od sebe reši i večeras nam je najavljen novi set nerfova koji uglavnom udara na neke basic karte, koje se igraju u svojim klasama praktično od kada Hearthstone postoji.

Hearthstone utorak 5.09. 19:53 Komentara: 13

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu