Blizzard daje 2000 dusta igračima oštećenim Pity Timer bagom

Pre par dana mnogi igrači su primetili da je njihov skriveni Pity Timer u Hearthstoneu prestao da radi i počeli su to da masovno prijavljuju po forumima i Redditu.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Petak, 04.08.2017.

11:55

Blizzard daje 2000 dusta igračima oštećenim Pity Timer bagom

Ukoliko niste upoznati sa time šta je to Pity Timer, u pitanju je skriveni brojač iza vaših packova, koji povećava šansu da dobijete legendarnu kartu sa svakim sledećim packom koji otvorite, a ne dobijete Legendary. Ovaj tajmer dostiže svoj maksimum nakon što otvorite 39 packova nekog seta bez ijedne legendarne, i tada vam je garantovano da ćete u 40. packu tog seta dobiti legendarnu kartu.

Međutim, kao što smo i pomenuli u naslovu, ovaj tajmer se pre nekog vremena pokvario i igrači nisu dobijali svoje zagarantovane legendarne karte u 40 packova.

Pity Timer je ove nedelje sređen zajedno sa dolaskom novina koje se tiču packova, ali igrači su se i dalje pitali da li će im na neki način biti vraćeno za njihove izgubljene karte i na pitanje je odgovoreno – Blizzard će svim igračima koji su oštećeni u trenutku trajanja ovog problema na nalog staviti po 2000 dusta, odnosno vrednost kraftovanja jedne Legendary karte i jedne Epic karte.

Tako da ako ovih dana otvorite Hearthstone i vidite poruku da ste dobili 2000 dusta, znajte da je to razlog i uživajte u kraftovanju novih karata, a mi vam svakako preporučujemo da taj dust ne trošite, već da ga čuvate za novu ekspanziju.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: