Hearthstone: Od danas više nema duplih legendarnih!

Jedna od stvari koje su Hearthstone fanovi čekali skoro pa koliko i novu ekspanziju Knights of the Frozen Throne, jeste implementacija najavljenih promena vezanih za legendarne karte u packovima.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Sreda, 02.08.2017.

10:58

Hearthstone: Od danas više nema duplih legendarnih!

Ova sjajna novina o kojoj smo obavešteni sredinom juna je prvobitno trebalo da stigne zajedno sa novom Hearthstone eskpanzijom, ali je na zadovoljstvo igrača stigla i ranije. Naime, od danas više nećete moći da u packu izvučete legendarnu koju već imate u kolekciji!

Dakle, svaki put kada vidite da vam se žuti legendarna karta u nekom packu, znajte da će to garantovano biti neka legendarna karta koju nemate iz tog seta, osim ukoliko naravno već imate sve legendarne karte, u kom slučaju će svakako biti neka dupla, ali tad vas već i nije briga za to.

Unošenje ove novine će značajno pomoći igračima da lakše i brže dođu do željenih legendarnih karata, ali će i umanjiti onaj strah od kraftovanja legendarnih, jer nema ničeg goreg nego kad potrošite 1600 dusta, samo bi bi posle dan-dva dobili baš tu legendarnu kartu iz packa.

Osim ove promene, stigla je i novina o garantovanoj legendarnoj iz prvih 10 packova koje otvorite iz nekog seta. Dakle, kada budemo krenuli da otvaramo Knights of the Frozen Throne packove, u prvih 10 packova se sigurno nalazi legendarna. Ovo isto važi i retroaktivno, recimo ako nikada pre niste otvarali Goblins vs Gnomes packove, i sada kupite 50 packova, u prvih 10 garantovano dobijate legendarnu.

Na kraju, tu je i najmanje važna, ali ipak bitna promena, više nećete moći da dobijate 3 ili više identičnih karata u jednom packu, stvar koja se dešavala retko, ali ipak je dobro znati da se više neće događati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: