Počeo Hearthstone SeatStory Cup VII

SeatStory Cup, tradicionalno jedan od nazabavnijih i među publikom najomiljenijih Hearthstone turnira, počeo je juče sa svojim sedmim izdanjem.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Petak, 23.06.2017.

12:54

Počeo Hearthstone SeatStory Cup VII

Turnir je svoju popularnost stekao zbog opuštene atmosfere u studiju TakeTV kuće, gde igrači pored turnira imaju i raznorazni propratni zabavni sadržaj, žurke na kraju svakog dana, tematske događaje i druge slične zabavne aktivnosti.

Turnir je uvek bio invitacionog tipa, gde poziv dobijaju popularni igrači i strimeri, pa ćemo tako i ovog puta gledati 32 popularne Hearthstone persone kako se bore za deo nagradnog kolača od 20 000 dolara, od čega pobedniku ide 10 000.

Igrači su najpre podeljeni u 8 grupa sa po 4 igrača, odakle po dvoje najboljih ide u drugu grupnu fazu, gde je 16 igrača podeljeno u 4 grupe sa takođe po 4 igrača.

Nakon toga kređe plej-of sa 8 najboljih igrača druge grupne faze.

Program turnira počinje svakoga dana od 13h po našem vremenu, trajaće do nedelje, a ceo događaj možete pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/TaKeTV_HS , gde su nam domaćini poznati Hearthstone voditelji – Frodan, Sottle i Raven.

Raspored grupa prve faze možete videti ispod, a sve ostale informacije možete pogledati na zvaničnom sajtu događaja.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: